Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Nadenband kopen bij Brico/Plan-it

Nadenbanden kunnen worden ingezet om lelijke randen weg te werken. Je kan hierbij denken aan behangklussen waarbij de randen en behangnaden er niet mooi en onafgewerkt uitzien. Deze kan je dan beplakken met nadenbanden zodat deze randjes niet meer zichtbaar zijn. Daarnaast kan je deze banden ook gebruiken om scheurtjes die tijdens het klussen ontstaan te maskeren. De beste en goedkope nadenbanden kan je nu kopen bij Brico/Plan-it. Deze banden zijn geschikt voor vele klussen en nu voor jou beschikbaar in het uitgebreide assortiment in de webshop en in de winkels.

De nadenbanden van Brico/Plan-it

De nadenbanden van Brico/Plan-it zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor zijn ze niet alleen makkelijk te bevestigen maar gaan ze ook lang mee. Door de nadenbanden toe te passen, werk je elke klus op een professionele manier af. Bespaar jezelf ook energie en moeite tijdens bijvoorbeeld je behangklussen waar de onafgewerkte randjes een bekend fenomeen zijn. Deze beplak je makkelijk met de nadenbanden van Brico/Plan-it die je tegen een goedkope prijs kan kopen. Ze zijn makkelijk op maat te maken doordat je ze in de gewenste lengte en breedte kan knippen. Ben je meer op zoek naar nadenbanden die je kan toepassen bij bouwscheuren? Ook hier hebben wij geschikte producten voor in ons uitgebreide assortiment. Dit type tape is makkelijk toepasbaar en zorgt dat bouwscheuren in bijvoorbeeld gipsplaten worden weggewerkt wat zorgt voor een professionele look. Maak de banden op een gemakkelijke manier op maat met de Baseline scharenset 3 stuks. Daarnaast klim je op een veilige manier op hoge hoogtes met de Altrex huishoudtrap Double Decker 4-treeds. Maak het jezelf gemakkelijk tijdens het klussen en zorg voor een goede afwerking met de beste nadenbanden van Praxis.

Nadenbanden kopen en bekijken

De nadenbanden zijn nu gemakkelijk en snel te bestellen in onze online shop. Je maakt je bestelling definitief door je producten in het winkelmandje te plaatsen. Vervolgens kan je er op rekenen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je zal worden bezorgd. Wil je liever langskomen in een van onze filialen waar wij je kunnen adviseren over het gebruik van de banden en je kunnen helpen met het zoeken naar andere soorten tape, zoals duct tape, technische tape of dubbelzijdig tape waarmee je je klus nog beter kan klaren. Bekijk het assortiment nu en maak je keuze zodat je snel aan de gang kan gaan met je klus.
  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Onze diensten

Verhuur

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten