Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Gordijnen

 • Horgordijn met klittenband en magneet sluiting 210 x 100 cm

  Een goede ventilatie in uw woning is belangrijk, en wat ventileert er nu beter als een openstaand raam? Het nadeel hiervan is dat muggen en andere insecten vrij spel hebben, met name tijdens de warmere dagen. Deze strak afgewerkte hor plaats u gemakkelijk, en houdt ongewenst bezoekers buiten uw woning. Het vlieggordijn wordt compleet geleverd inclusief magneetsluitingen, klittenband strippen en montagemateriaal. Omdat het materiaal donker van kleur is, valt dit horgordijn nauwelijks op wanneer u dit heeft geplaatst.Bevat 2 gordijnen, 8 magneet sluitingen, 12 klittenband sluitingen en 20 schroeven.

  Vergelijk dit product
  23.99
 • Gordijn 'Soda' lichtdoorlatend turquoise 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Soda' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur turquoise. Het beschikt over 8 oogjes.

  Vergelijk dit product
  26.99
 • Gordijn 'Zebra' verduisterend donkergrijs 140 x 300 cm - 2 stuks

  Gordijnen voegen niet alleen een vleugje decoratie toe aan uw interieur, ze spelen ook een rol in het afschermen van de zon, de isolatie en de privacy van uw woning. Met gordijnen kan u een een ruimte persoonlijker maken dankzij de vele verschillende kleuren, patronen en texturen. Deze set bevat twee verduisterende 'Zebra'-gordijnen.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Gordijn 'Tundra' lichtdoorlatend grijs 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Tundra' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur grijs. Het beschikt over 8 oogjes.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Deco Mode gordijn 'Rumba' verduisterend ivoor 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Deco Mode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur ivoor.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Deco Mode gordijn 'Rumba' verduisterend antraciet 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Deco Mode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur antraciet.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Deco Mode gordijn 'Rumba' verduisterend rood 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Deco Mode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur rood.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Deco Mode gordijn 'Rumba' verduisterend taupe 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Deco Mode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur taupe.

  Vergelijk dit product
  49.99