Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Raamfolie

 • Statische folie 'D-c-fix Wood' 45 x 150 cm

  Deze D-c-fix premium statische folie Wood is een statische folie. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een bomen dessin. De transparante folie is beschikbaar in een lengte van 1,5 meter en een breedte van 45 cm.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Statische folie 'D-c-fix Ice Cube' 45 x 150 cm

  Ce film statique premium D-c-fix Ice cube grau 150 x 45 cm est un film statique. Cela signifie que, contrairement au film pour vitre autocollant, ce film adhère à la vitre sans colle. Cela vous donne la possibilité d'utiliser le film infiniment. Ce film vitrage est facile à applique mais aussi à enlever. Ce film est un film anti-regards et a un motif cubes de glace. Le film transparent est disponible dans une longueur de 1,5 mètre et une largeur de 45 cm.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Statische folie 'D-c-fix Somerset' 45 x 150 cm

  Deze D-c-fix premium statische folie Somerset is een statische folie. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een bloemen dessin. De transparante folie is beschikbaar in een lengte van 1,5 meter en een breedte van 45 cm.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Decoratiefolie 'D-c-fix Rio' 45 x 200 cm

  Deze D-c-fix decoratiefolie Rio 200x45 cm is een zelfklevende folie. Deze folie is te gebruiken voor diverse decoratieve toepassingen. Bijvoorbeeld woonruimtes, meubels en woonaccessoires. Dit kan variëren van een kast of tafel tot een doos of fotolijst, en geeft deze een natuurlijke look. Dit wordt gecreëerd door het hout patroon wat is weergegeven in de kleurenblauw, rood en groen. Deze folie is beschikbaar in een lengte van 2 meter en een breedte van 45 cm.

  Vergelijk dit product
  5.99
 • Statische folie 'Stampa' 45 x 200 cm

  Deze 'Stampa' statische film is een zelfklevende folie voor diverse decoratieve toepassingen. Deze folie kan in allerlei vormen en maten gesneden worden. Het is de ideale oplossing om oude meubels, woonruimtes en woonaccessoires te bedekken.

  Vergelijk dit product
  5.99
 • Statische folie 'D-c-fix Devera' 45 x 150 cm

  Deze D-c-fix premium statische folie 'Devera' is een statische folie. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een takken dessin.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Statische folie 'D-c-fix Nylo' 45 x 150 cm

  Deze D-c-fix premium statische folie Nylo 150 x 45 cm is een statische folie. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een cirkels dessin. De transparante folie is beschikbaar in een lengte van 1,5 meter en een breedte van 45 cm.

  Vergelijk dit product
  14.99

Glasfolie, verschillende soorten raamfolie

Raamfolie (ook wel bekend als glasfolie) is ideaal als je geen inkijk in je huis wil, maar wel een maximale zoninval wenst. Hier vindt u online raamfolie in verschillende motieven, maar ook er zijn effen varianten beschikbaar.

Deze folies zijn makkelijk te bevestigen maar je kan ze ook even eenvoudig er weer afhalen, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van lijm of andere bindmiddelen.

Je kan raamfolie om verschillende redenen ophangen: om het zicht van buitenaf te blokkeren oftewel als decoratie. Ze kunnen ook de lichtinval gedeeltelijk blokkeren of de warmte gedeeltelijk binnen (of net buiten) te houden.