Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Raamfolie

 • Statische folie 'Mist' 67,5 x 150 cm

  Deze 'Mist' statische folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. De lichtdoorlatend transparante folie is beschikbaar in een lengte van 1,5 meter en een breedte van 67,5 cm.

  Vergelijk dit product
  16.49
 • Statische folie 'D-c-fix premium Sofelto' 90 x 100 cm

  Deze D-c-fix premium statische folie afsnijdbaar 'Sofelto' is een statische folie. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een geribbeld dessin. Verkocht per meter.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Statische folie 'Filipa' 45 x 100 cm

  In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie hecht deze 'Filipa' statische folie zonder lijm aan het raam. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie, die inkijk door de ramen voorkomt, is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Verkocht per meter.

  Vergelijk dit product
  10.99
 • Statische folie 'D-c-fix Amena' 45 x 100 cm

  Deze D-c-fix premium statische folie Amena 150x45 cm is een statische folie. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een takken dessin. Verkocht per meter.

  Vergelijk dit product
  10.99
 • Statische folie 'D-c-fix Sofelto' afsnijdbaar 45 cm x 1 m

  Deze D-c-fix premium statische folie afsnijdbaar Sofelto 45 cm is een statische folie. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een geribbeld dessin. De transparante folie is beschikbaar in een lengte van 15 meter en een breedte van 45 cm. Verkocht per meter.

  Vergelijk dit product
  10.99
 • Statische folie 'D-c-fix' afsnijdbaar 67,5 x 100 cm

  Deze D-c-fix premium statische folie afsnijdbaar Milky 67,5 cm is een statische folie. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Deze folie voorkomt inkijk door de ramen en heeft een gezandstraald dessin. Verkocht per meter.

  Vergelijk dit product
  15.99

Glasfolie, verschillende soorten raamfolie

Raamfolie (ook wel bekend als glasfolie) is ideaal als je geen inkijk in je huis wil, maar wel een maximale zoninval wenst. Hier vindt u online raamfolie in verschillende motieven, maar ook er zijn effen varianten beschikbaar.

Deze folies zijn makkelijk te bevestigen maar je kan ze ook even eenvoudig er weer afhalen, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van lijm of andere bindmiddelen.

Je kan raamfolie om verschillende redenen ophangen: om het zicht van buitenaf te blokkeren oftewel als decoratie. Ze kunnen ook de lichtinval gedeeltelijk blokkeren of de warmte gedeeltelijk binnen (of net buiten) te houden.