Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Gordijnen

 • Decomode gordijn 'Geo' verduisterend beige 140 x 280 cm

  Dit Decomode 'Geo' gordijn is zeker een belangrijk decoratief element voor uw huis. Het zal de privacy van uw gezin beschermen en tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur geven. Dit gordijn beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur beige. Dit decoratie element zal een trendy chic look aan uw huis geven.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Gordijn 'Lips' lichtdoorlatend zilver 135 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Lips' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur zilver.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Gordijn 'Soda' lichtdoorlatend turquoise 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Soda' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur turquoise. Het beschikt over 8 oogjes.

  Vergelijk dit product
  26.99
 • Gordijn 'Zebra' verduisterend donkergrijs 140 x 300 cm - 2 stuks

  Gordijnen voegen niet alleen een vleugje decoratie toe aan uw interieur, ze spelen ook een rol in het afschermen van de zon, de isolatie en de privacy van uw woning. Met gordijnen kan u een een ruimte persoonlijker maken dankzij de vele verschillende kleuren, patronen en texturen. Deze set bevat twee verduisterende 'Zebra'-gordijnen.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Gordijn 'Tundra' lichtdoorlatend grijs 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Tundra' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur grijs. Het beschikt over 8 oogjes.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Decomode gordijn 'Rumba' verduisterend ivoor 140 x 280 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Rumba' gordijn van Decomode beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur ivoor.

  Vergelijk dit product
  49.99