image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Madeco automatisch verduisterend rolgordijn antraciet 120x190cm

 • Zonder ketting
 • Kan op de gewenste hoogte worden vergrendeld
 • Regelbare stijgsnelheid

Toon specificaties

84,

99
Productomschrijving
Het Madeco automatisch verduisterend rolgordijn 120x190cm antraciet is perfect als u een kamer snel en eenvoudig wilt afsluiten.
Dit elegante grijze rolgordijn kan omhoog en omlaag worden gebracht wanneer het u uitkomt. Dankzij het automatisch mechanisme in wit PVC, hoeft u enkel aan de haak van het rolgordijn te trekken om het te laten zakken. Hij blijft vergrendeld op de gewenste hoogte. Om het rolgordijn op te trekken, laat u de haak iets zakken, waarna het rolgordijn vanzelf omhoog gaat en wordt geblokkeerd aan de bovenzijde van de rol.
De snelheid waarmee het rolgordijn omhoog gaat, is instelbaar met een knop aan de zijkant. De snelheid van het rolgordijn kan worden aangepast met een knop aan de zijkant van het rolgordijn, zodat u kunt beslissen of u het rolgordijn langzamer of langzamer wilt laten opgaan.

Voor een perfecte pasvorm is een interne verzwaringsstang met zoom geïntegreerd en kunt u het rolgordijn ook in de breedte op maat snijden, zodat het perfect in uw raam past. Inclusief accessoires en installatie-instructies.

EAN: 3570607498076

Specificaties
 • Technische kenmerken

  Materiaal

  Stof/textiel

  Bediening

  Beide zijden mogelijk

  Bedieningsmethode

  Ketting

  Mate van verduistering

  Verduisterd
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Antraciet

  Afwerking

  Geweven

  Kleurcode

  Anthracite
 • Toepassing

  Geschikt voor type raam

  Uitzetraam, Recht raam

Alternatieven