Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleur
 • Materiaal
3 producten

  Decomode jaloezie hout wit 140 x 175 cm
  Decomode jaloezie hout wit 140 x 175 cm
  Houten jaloezieën
  Decomode jaloezie hout wit 90 x 175 cm
  Decomode jaloezie hout wit 90 x 175 cm
  Houten jaloezieën
  Decomode jaloezie hout wit 100 x 175 cm
  Decomode jaloezie hout wit 100 x 175 cm
  Houten jaloezieën

   Houten jaloezieën voor raambekleding helemaal zoals jij dat wilt

   Ben je op zoek naar een manier om stijlvol je ramen te bekleden? Houten jaloezieën geven gelijk een luxe uitstraling aan je interieur. En bij Brico/Plan-it vind je ze in heel veel maten, in verschillende kleuren en in verschillende breedtes van de latjes. Zo is het heel simpel om precies de goede jaloezie te vinden voor jouw raam. En wil je gelijk meerdere ramen mooie houten jaloezieën geven? Dan kies je gewoon verschillende maten van dezelfde soort. Bekijk al onze jaloezieën maar eens op onze website.

   Jouw houten jaloezieën online kopen bij Brico/Plan-it

   Weet je al precies welke jaloezieën je wilt hebben? Of heb je op onze website gekeken en vergeleken om zo de houten jaloezieën te vinden die helemaal bij jou stijl passen? En weet je de maat die je nodig hebt voor de raambekleding? Dan kun je ook van achter je computer de houten jaloezieën online kopen bij Brico/Plan-it. Heel handig als je gelijk wilt profiteren van een van onze fijne acties of aanbiedingen. En je hoeft er niet voor naar de winkel te komen. Alles wat je online koopt bij ons bezorgen we namelijk netjes bij jou thuis.

   In de winkel de houten jaloezieën in het echt zien

   Wil je toch liever de jaloezieën in het echt zien? Twijfel je over of rolgordijnen of jaloezieën het beste bij de sfeer bij jou thuis passen? Wil je de verschillen tussen aluminium en houten jaloezieën eigenlijk eerst weten? Of puzzel je met een combinatie van jaloezieën en gordijnen, waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Kom dan gewoon langs in een van onze winkels met een ruim aanbod aan gordijnen, jaloezieën en andere raambekleding. Wij kunnen je alles vertellen over jaloezieën en helpen je graag de juiste keuze te maken.