Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
2 producten

Perfax behangafweekmiddel 1L
Perfax behangafweekmiddel 1L
Behangverwijderaar
Perfax behangafweekmiddel 500ml
Perfax behangafweekmiddel 500ml
Behangverwijderaar

  Behangverwijderaar of behangafweekmiddel koop je goedkoop bij Brico/Plan-it

  Behang afhalen meestal niet het meest leuke klusje, maar met behangverwijderaar van de Brico/Plan-it  is de klus zo geklaard. In ons assortiment zijn verschillende behangverwijdermiddelen te koop die eenvoudig in gebruik zijn. Let wel op dat er goed geventileerd wordt tijdens het verwijderen, want de dampen die vrij komen kunnen irritaite opleveren aan ogen en luchtwegen. Met behangverwijderaar verwijder je eenvoudig en binnen enkele minuten grote stukken behang.

  Waar te gebruiken en wat heb je nog meer nodig

  Het verschilt per behangverwijderaar wat je nodig hebt. De meeste zijn direct aan te brengen op het te verwijderende behang, maar een enkel middel moet verdund worden met water. Het verdunnen doe je met een emmer van Brico/Plan-it en kraanwater. De behangafbijtmiddelen van Brico/Plan-it zijn in iedere ruimte te gebruiken, maar het is wel raadzaam om een mondkapje te dragen en de ruimte goed te ventileren. Het gebruik van behangafbijtmiddelen kan namelijk irritatie opwekken op ogen en luchtwegen.

  We gaan starten met het gebruik van Brico/Plan-it behangverwijderaar

  Voordat je het behang gaat verwijderen is het belangrijk om kostbare spullen en de grond af te dekken met een afdekzeil en oude kleding aan te trekken. Vervolgens open je de ramen en eventueel de deur, zodat de ruimte goed geventileerd wordt. Met een plantenspuit is het verdunde behangverwijderaar goed te verdelen over de gehele muur. Sommige afbijtmiddelen die je koopt bij ons zijn direct te gebruiken deze kan je op een heel goedkope manier aanbrengen, namelijk met een schone doek. Als de hele muur is bewerkt ga je met een afsteekmes of plamuurmes aan de slag. Je begint bij een onder- of bovenzijde en steekt het plamuurmes voorzichtig tussen het behang en de muur. Als de behangverwijderaar goed is ingewerkt zal het behang van zelf los laten. Merk je dat het nog veel moeite kost om het behang te verwijderen stop dan en bewerk het behang dan nogmaals. Zorg er voor dat het behang goed doorweerkt is en dat het ingetrokken is. Door deze stappen te volgen zal behang verwijderen een eenvoudige klus zijn en daarna kan je snel starten met behangen. En ook voor die klus ga je naar de Brico/Plan-it of koop je goedkoop en snel online. Laat je adviseren over het soort behang dat geschikt is voor jouw klus, zoals papierbehang, glasvezelbehang of vinylbehang.