Filteren

5 producten

  Sencys overschilderbaar papierbehang Weefsel wit
  Sencys overschilderbaar papierbehang Weefsel wit
  Behangpapier
  Sencys overschilderbaar papierbehang Emboss wit
  Sencys overschilderbaar papierbehang Emboss wit
  Behangpapier
  Behangpapier 'Crepi' wit 10 m x 53 cm
  Behangpapier 'Crepi' wit 10 m x 53 cm
  Behangpapier
  Behangpapier 'Chevron' wit 10 m x 53 cm
  Behangpapier 'Chevron' wit 10 m x 53 cm
  Behangpapier

   Heel veel soorten papierbehang om uit te kiezen

   Welk motiefje behang wil je hebben? Ga je voor stoer effen met textiel look? Past een modern blokpatroon het beste bij de sfeer bij jou thuis? Wil je vrolijke bloemen op de muren? Of mooie patronen met een oosters of Arabisch tintje? Papierbehang is er in zo veel soorten en kleuren! Daarom is het gemakkelijk precies dat behang te vinden bij Praxis, waar je naar op zoek bent. Kijk maar eens bij ons op de website. Want daar hebben we al ons papierbehang voor je bij elkaar gezet. Zo kun je gemakkelijk kijken, vergelijken en de mooiste voor jouw wanden kiezen.

   Jouw papierbehang en alle behangspullen online kopen bij Brico

   Heb je het papierbehang gevonden wat je perfect bij jouw interieur vindt passen? Online kun je niet alleen al het papierbehang en alle andere behangsoorten bekijken, maar je kunt ook alle spullen online kopen, die je nodig hebt om je muur dat mooie behangetje te geven. En natuurlijk zorgen we dat we alles netjes bij je thuis bezorgen. Zo kun je gelijk aan de slag en zit dat mooie papierbehang in een handomdraai op de muren.

   Wil je ons papierbehang eerst in het echt zien?

   Vind je de keuze uit al ons papierbehang lastig? Wil je de verschillende behangen waar je tussen twijfelt toch een keertje in het echt zien? Kom dan gewoon even langs in een van onze winkels. We hebben hele handige stalen waarop je een goed beeld krijgt van hoe het papierbehang er uit ziet op de muur. En natuurlijk kun je ons ook alle vragen stellen over behang. Misschien wil je het verschil weten tussen papierbehang en andere soorten behang weten. Of wil je wat tips over hoe je het slimste kunt behangen van ons? We helpen je graag.