image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9

EXIT Stone opzetzwembad met schaduwdoek en filterpomp grijs 220x150x65cm

 • Compact zwembad
 • Met cartridge filterpomp
 • Ook geschikt voor kleine kinderen
 • UV-werend schaduwdoek
 • Stabiel frame

Toon specificaties
Kleur
Productomschrijving
Het EXIT Stone zwembad 220 x 150 x 65 cm is een rechthoekig, grijskleurig frame zwembad. Dit compacte zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en schaduwdoek, die je op zomerdagen beschermt tegen de zon. Ontdek hoe stevig een rechthoekig opzetzwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke hoekpunten van het EXIT Stone zwembad zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en jarenlang meegaat. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan.

Het unieke schaduwdoek van EXIT Toys biedt optimale bescherming tegen de zon. Dankzij het gebruiksvriendelijke waaiersysteem creëer je in een handomdraai deels of volledig schaduw in het zwembad, zodat je ook met felle zon zorgeloos kunt zwemmen. Door de verstelbare banden kun je het schaduwdoek meebewegen met de stand van de zon en op iedere gewenste hoogte vastzetten. Het schaduwdoek heeft een stijlvol zwart design en een hoge kwaliteit afwerking.

Het stoere steenpatroon en zwarte frame geven het Stone zwembad een unieke uitstraling en dankzij de natuurlijke look integreert het zwembad volledig in je tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, zodat je het frisse zwembad gevoel houdt. Het zwembad heeft een laag frame en is daardoor eenvoudig te betreden door de allerkleinsten.

EAN: 8720088269275

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Diepte
  273 cm
  Breedte
  210 cm
  Hoogte
  145 cm
  Maximale waterdebiet
  55 cm
  Vermogen
  20 W
  Type materiaal
  RVS/ Inox (Roestvrij staal)
  Diameter (mm)
  99 mm
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Grijs
 • Accessoires
  Accessoires bijgeleverd
  Filterpomp - Filtercartridge
  Met set
  Ja

Alternatieven