Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
OpblaaszwembadIntex producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

De Intex Easy Set zwembaden zijn de ultieme prijs-kwaliteit oplossing voor uw hete zomerdagen. Neem een frisse duik met vrienden of familie in het gemakkelijk op te zetten zwembad. Met Intex Easy Set bent u optimaal voorbereid op de zomer! Het opblaasbaar zwembad heeft een diameter van 366 cm. Er kunnen 4 mensen tegelijkertijd van het water genieten. Haal het zwembad nu in huis om de onverwachte hitte voor te zijn.

De opblaasbare wanden van Intex Easy Set zijn stevig en in 1,2,3 opgezet. Ook de Super Though wanden zorgen voor extra stabiliteit van het zwembad. Deze versterkte zijwanden zijn gemaakt van duurzaam PVC met een gerasterde polyester binnenlaag.

Het oblaasbare zwembad neemt 10 minuten om op te pompen. U kan het overal in de tuin plaatsen waar u zelf wilt. Wij raden aan om aan een effen ondergrond te denken en niet onder bomen te plaatsen om het vuil van blaadjes en takjes te vermijden. Het zwembad heeft een opblaaspomp 604G en patroonfilter inbegrepen. Een patroonfilter maakt minder geluid dan een zandfilter en zift het grof vuil uit het water van uw zwembad. Om het water proper te houden neemt u ook een kijkje naar het ruime aanbod aan onderhoudsproducten in de Brico webshop. De suggesties op deze pagina maken u verder wegwijs.

EAN: 6941057400587

Inhoud
5621 L
Hoogte
76 cm
Diameter
366 cm
Montage
Opblaasbaar
Inbegrepen
Patroonfilter
Leeftijd
6+ jaar
Materiaal
PVC
Kleur
Blauw
Vorm
Rond
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires