Teststrips Splash 50 stuks

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
  • Makkelijk te gebruiken

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Splash pool en spa teststrips meten de pH, chloor en kalk van je water. Hierdoor houd je de complexe chemie van het water in je zwembad altijd goed in de gaten. Deze regelmatige controles zijn essentieel om het water helder te houden.

Hoe deze teststrips gebruiken? Dompel de strip onder in het zwembadwater en verwijder deze onmiddellijk. Houd de strip horizontaal met de testschuimen naar je toe gericht, zodat overtollig water eruit kan vallen en de kleuren van de verschillende schuimen elkaar niet beïnvloeden. Dit maakt het makkelijker af te lezen. Schud de strip niet. Wacht 10 tot 15 seconden totdat het water goed is getest. Gebruik de kleurenkaart om de verkregen kleuren voor de verschillende parameters te vergelijken. Let op, deze stap moet binnen 30 seconden worden uitgevoerd. Sluit de dop na elk gebruik goed. Bewaar de strips op een droge plaats bij kamertemperatuur.

Wil je meer accessoires en onderhoudsproducten voor je zwembad vinden? Neem een ​​kijkje op onze website of bezoek een van onze Brico- of BricoPlanit-winkels.

EAN: 5410539202557

Serie
Analysestrookjes
Kleur
Blauw en wit
Volume
0.85 L
Filtercapaciteit
0 L/u
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires