Splash vlokmiddel Ultraflock tablet 9 stk

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
 • Behandeling voor troebel water
 • Voor helder water
 • Gemakkelijke dosering
 • Geurloos
 • Kan gebruikt worden samen met andere onderhoudsproducten

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
Productomschrijving

Een vlokmiddel helpt de kleine deeltjes die rond je zwembad dwalen te agglomereren en het water troebel te maken. Een vlokmiddel behandelt daarom troebel water en maakt het weer helder. Het Ultraflock-product van Splash optimaliseert de filterkwaliteit van zand-, patroon- en zakfilters tot 5 micron.

Dit product kan gebruikt worden in combinatie met alle zwembadwaterbehandelingsproducten, met of zonder chloor en voor elk type zwembad. De Splash Ultraflock werkt zeer snel, is reukloos en veroorzaakt geen ongemak voor de zwemmer. Deze oplossing vervangt alle vloeibare vlokmiddelen.

Voor permanent gebruik een keer per week een roller in de skimmer plaatsen. Gebruik 2 rollers als het watervolume groter is dan 80 m³. Na het filteren van de zwevende neerslag en na het stofzuigen van de afzettingen op de bodem van het zwembad, wordt het water zuiver en helder.

Heb je andere onderhoudsproducten nodig voor je zwembad of bubbelbad? Neem een ​​kijkje op onze website of bezoek een van onze Brico- of BricoPlanit-winkels.

EAN: 5410539213089

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Splash ultraflock
 • Technische kenmerken
  Volume
  0.39 L
  Filtercapaciteit
  0 L/u
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleur
  Blauw en wit
GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Vormt giftig gas in contact met zuren. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven