Realco winterkit

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

De Realco winterkit beschermt je zwembad ook gedurende harde winters. Je zwembad beschermen tegen de winterkou en kristalhelder water behouden is nog nooit zo simpel geweest. Een winterkit is een noodzakelijke stap als je het zwembad tegen vorst wil beschermen. Dankzij de juiste bescherming kan de kwaliteit van het zwembadwater behouden worden en zijn de installaties beschermd.

De Realco Winter Kit bevat de nodige producten en tips om het badseizoen af te sluiten en om het zwembad weer op te starten het volgende jaar. De kit bevat : 1 x Superklor Galet 1kg, 1 x Perfect Pool 1kg, 1 x Analysekit chloor en een pH Chloorverdeler. Bovendien zijn andere handigheidjes inbegrepen zoals een thermometer en een begeleidingsgids.

EAN: 5410539212945

Gewicht
2.95 kg
Vorm
Box
Aantal stuks
3
GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Vormt giftig gas in contact met zuren. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires