Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Splash snelle chloor choc actie 1kg

Splash snelle chloor choc actie 1kg

  • Snelle Chloor voot shockbehandeling
  • Schoon helder water
  • Gemakkelijk te doseren

Toon specificaties
Gewicht

16,

49

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

WateronderhoudsproductenGre producten

Productomschrijving

De Splash snelle chloor actie choc 1kg lost snel op en verhoogt onmiddellijk het chloorgehalte in je zwembad. Dit garandeert schoon, gezond en helder water. Deze korrels zijn voor gebruik met een doseringssysteem voor zwembaden. Splash’s snelle chloor werkt als een schokbehandeling voor zwembaden waarvan het water een groenachtige kleur heeft gekregen. Hou er rekening mee dat de benodigde chloordosering aanzienlijk kan variëren, afhankelijk van de temperatuur, het gebruik van het zwembad, enz.
Testkits voor pH-, chloor- en cyanuurzuurgehalte zijn beschikbaar om de complexe waterchemie te controleren en de dosering van je reinigingsmiddelen hierop aan te passen. Na een chloorschokbehandeling niet in het zwembad gaan tot het chloorgehalte gedaald is tot 2 ppm.
Het is zeer belangrijk om alleen chloorkorrels te gebruiken als je niet aan de wind wordt blootgesteld en bij voorkeur 's avonds. Meng ze nooit met andere chemicaliën (voor het zwembad). Voeg het product altijd toe aan het water en niet andersom. Bewaar de oplossing in een koele, droge en gesloten container. Spoel lege containers met zwembadwater af voordat je ze weggooit volgens de regels.
Heb je andere onderhoudsproducten nodig voor je zwembad of bubbelbad? Neem een kijkje op onze website of bezoek een van onze Brico of BricoPlanit winkels.
EAN:
  • 5410539201697

Productveiligheid

GHS03GHS07GHS09
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Vormt giftig gas in contact met zuren. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Kan brand bevorderen; oxiderend. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    Product doesn't contain wood
    Serie
    Chloor
  • Technische kenmerken
    Filtercapaciteit
    1 L/u
    Volume (L)
    1.9 L
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleur
    WIT

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten