Splash pH regelaar Maxi 1L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
  • Verhoogt de pH

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Deze zuurtegraadregelaar verhoogt de pH van het water. Het optimaliseert de werking van gechloreerde of gevlokte producten, omdat chloor alleen effectief is als de pH van het water tussen 7,0 en 7,6 ligt. Gebruik testkits om de pH-waarde in de gaten te houden.

Hoe houd je de pH-waarde van het water op peil? Test je zwembadwater regelmatig met behulp van testkits of water teststrips. Als de pH lager is dan 7,2, voeg dan Splash pH regelaar Maxi toe aan het water. De pH wordt verhoogd van 0,2-0,4g tot 25 g/m³, afhankelijk van de aard van het water. Daarna kan je ook het chloorgehalte testen en verfijnen.
Heb je andere onderhoudsproducten nodig voor je zwembad of bubbelbad? Neem een kijkje op onze website of bezoek een van onze Brico of BricoPlanit winkels.

EAN: 5410539202229

Aantal doseringen
1
Dosering
1 m³
catspec_time_to_effect__days_
1 dag(en)
Ecologisch
Nee
Rendement per verpakking
1 m²
Samenstelling
Niet van toepassing
catspec_time_to_effect__minutes_
1 min
catspec_time_to_effect__hours_
1 u
Volume
1.3 L
catspec_time_to_effect__weeks_
1 week
Vorm
Fles
Dosering
Indien de pH lager is dan 7,2, de SPLASH pH MAXI toevoegen (20ml/m3 verhoogt de pH met 0,2 tot 0,4 eenheden naargelang de aard van het water).
catspec_ready_for_use_indicator
Ja
GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Vormt giftig gas in contact met zuren. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires