+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

Wat zijn de specificaties?

Realco Perfect Pool vermindert het chloorverbruik en chlooramines tot 80% en verbetert de kwaliteit van het water. Chlooramines zijn schadelijke stoffen die voorkomen wanneer chloor met vuil in het water, zoals bladeren, in contact komt. Chlooramines veroorzaken bijvoorbeeld irritaties aan de ogen. De groenwater behandelingskit van Realco zorgt dus voor een gezonde en veilige zwemomgeving.

Bij voorkeur ‘s avonds en zonder de aanwezigheid van zwemmers in het water van het zwembad toepassen. Behoud een niveau van vrije chloor van 2 ppm (2mg/l). Controleer dus het chloorgehalte voordat je opnieuw gaat zwemmen. Wacht voor het zwemmen op een chloorgehalte van 2 ppm. Gebruik de Perfect Pool van Realco als aanvulling bij het chloor. Strooi het gelijkmatig uit over het hele wateroppervlak. Zet de filter aan om een goede verspreiding van het product over het water te verkrijgen. Het zwembad mag onmiddellijk gebruikt worden.

Gebruik 12g per m³ Perfect Pool na een dosis Realco Snelle Chloor (in de webshop verkrijgbaar).

Controleer wekelijks het chloorgehalte en de zuurtegraad en pas je dosis aan waar nodig. Gebruik elke week 12 gram per m³. Je kan in plaats van de chloor ook 750g Perfect Pool gebruiken per m³, we raden de Perfect Pool aan als aanvulling op chloor.

EAN: 5410539209853

Aantal stuks
6.0
Gewicht
1 kg
Type
Waterzuivering
Vorm
Pot
GHS05GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Achter slot bewaren.

aanbevolen accessoires