• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Vijver & Toebehoren
 4. Terug naar Vijverslangen

Vijverslangen

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

14 producten
Sorteren op:
i

Versterkte spiraalslang, zwarte buis - Ø25 mm (1") x 30 m

Versterkte spiraalslang, zwarte buis - Ø25 mm (1") x 30 m

Vijverslangen

3,

99

Voordelige vijverslangen bestellen via Brico

Ben je van plan om een mooie vijver of waterpartij aan te leggen in de tuin of bij het terras, en wil je daar het water in laten stromen? Dan kan je bij Brico voordelig verschillende vijverslangen kopen om de water toevoer en afvoer optimaal te regelen. Je hebt ze bijvoorbeeld nodig om het water van de vijverpomp naar een vijverfilter te pompen, of het water naar verschillende stromingselementen te laten stromen, zoals een fontein, waterval of spuitfiguurtje. Door deze met de juiste slangen met elkaar te verbinden krijg je een levendige waterpartij in je tuin. En laat je het water in de vijver daarbij zachtjes kabbelen of stromen, dan zal je zien dat het vanzelf allerlei waterdieren zoals kikkers en salamanders naar je vijver lokt.

Verschillende vijverslangen voor een rijk waterleven in de tuin

Bij Brico kun je een vijverslang kopen in verschillende lengtes en diameters, zoals 19mm, 25mm en 32mm en ook hebben we beluchtingsslangen in het assortiment voor indoor watertoepassingen. Leg je een grote vijver aan met vijverfolie of plaats je een kleinere kant en klare vijverbak? Bereken dan goed welke slang het beste past bij het watervolume en de doorstroom. Kies de doorsnede van de slang dan ook niet te nauw want het water moet er wel snel genoeg doorheen gepompt kunnen worden. Meestal kan je op de verschillende vijveraccessoires lezen welke slangdiameter je nodig zult hebben, maar je kunt het ook navragen bij de vijverexperts van Brico. Verder zijn onze slangen sterk, flexibel, goed bestand tegen verschillende weersinvloeden en makkelijk op maat te maken. Dus ze zijn voor iedere vijver geschikt.

Vijverslangen en alles voor de vijveraanleg online bestellen bij Brico

Natuurlijk bestel je deze vijverslangen, samen met alle andere artikelen die je nodig hebt voor de aanleg van een vijver of waterpartij, makkelijk online bij Brico. Zo kan je vanuit huis je vijver helemaal op maat ontwerpen of tekenen en alle vijverbenodigdheden via onze website bestellen, zoals vijverfolie, vijververlichting, slangklemmen, vijverpompen- en filters, vijverranden en eventueel verschillende waterornamenten -of stromingselementen die het water op een decoratieve manier laten stromen. Leg je voor het eerst een vijver aan en wil je weten wat je precies nodig hebt? Vraag het via onze site of kom naar een van onze filialen voor tips en adviezen van onze klus- en vijverexperts.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten