1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Vijver & Toebehoren
 4. Terug naar Vijveraanleg

Vijveraanleg

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

22 producten
Sorteren op:

Ubbink vijverfolie PVC AquaLiner 6x4m

Ubbink vijverfolie PVC AquaLiner 6x4m

Vijveraanleg

89,

99

per m² 3,75


Professionele vijveraanleg

Je geniet extra van je tuin met een vijver vol vrolijke waterplanten en gezonde vissen. Je kunt deze eenvoudig zelf aanleggen. Bij Brico vind je het beste vijver installatiemateriaal om een professionele waterpoel te creëren in je tuin. Graaf een gat in de grond en leg hier vijverfolie en een handige vijvermand in. De basis voor je vijver is nu al gelegd! Decoreer de waterpoel verder om de tuin de uitstraling te geven die je wilt.

Decoreer je vijver

Als je de basisvijver hebt gelegd, maak deze helemaal af met originele vijverdecoratie. Kijk eens naar de vrolijke tuinbeelden en vijverlampen om de sfeer te creëren die bij jouw buitenplaats past. Met de beste vijververlichting geniet je zelfs in de avonduren van je zelf aangelegde vijver. Of ga voor een bijzonder effect met een waterval in de vijver. Naast het prachtige decoratieve effect en het rustgevende geluid van kabbelend water, heeft een waterval ook praktisch nut. Het stromende water bevat meer zuurstof, waardoor de kwaliteit van biologische samenstelling verbetert.

Artikelen voor de beste vijveraanleg in de winkel of online kopen

Met het installatiemateriaal van Brico wordt vijveraanleg een eitje. Weet je niet zeker wat je allemaal nodig hebt? Kom naar een van de winkels van Brico en de vakkundige medewerkers geven jou het beste advies over alle vijverproducten. Zo weet je precies welke vijverfolie en vijverpomp je nodig hebt voor jouw tuin.
Als je al precies weet welke tuinartikelen je wilt kopen, bestel dan alles voor je vijver op brico.be. Hier vind je altijd artikelen voor ieder budget in de aanbieding. Je hoeft de tuin niet eens te verlaten, alles wordt eenvoudig bij jou thuis bezorgd. Ga snel aan de slag en voor je het weet geniet je van je eigen paradijsje aan huis.