Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires

toegevoegd aan je winkelwagen

Wat zijn de specificaties?

Wilt u uw gasten verrassen met een drankje met vrienden? Maak in dit geval uw tuinmeubilair af met deze elegante tuintafel Central Park Biarritz. De voordelen van deze tafel? De combinatie van verschillende materialen (FSC-teak, aluminium en staal) staat garant voor ontwerp en robuustheid. Inderdaad, het tafelblad is teak. Dit teak heeft het FSC-label, wat betekent dat het hout legaal is gekapt en afkomstig is van een duurzaam beheerd bos. Teak verandert van kleur aanzienlijk in de loop van de tijd.

Wat het tuinmeubilair uniek maakt. Het is op elk moment mogelijk om het hout te reinigen en het vervolgens te beschermen met een onderhoudsmiddel dat geschikt is voor teakhout. De aluminium voet is onderhoudsvrij en gegarandeerd weersbestendig. Aluminium is roestvrij en heeft weinig onderhoud nodig.

Het voordeel van deze designtuintafel is de basis, die zorgt voor optimale stabiliteit en tegelijkertijd een industrieel tintje geeft aan het staalmateriaal en de antraciete kleur. De combinatie van teak en aluminium geven deze tafel een moderne uitstraling tendance. Kan dit vriendelijke tuintafel goed te combineren met één of meer stoelen in teak, rieten of textileen.

Aarzel niet om onze Central Park tuintafels op onze site te ontdekken: u vindt de kleur, het materiaal en de ideale stijl om uw buitenkant te sublimeren en goede momenten door te brengen met familie of vrienden.

EAN: 5400107742448

Garantie
10 jaar
Vorstbestendig
Nee
UV-bestendig
Ja
Certificering
FSC
Gewicht
18 kg
Geschikt voor
Buiten
Lengte
60,00 cm
Materiaal frame
Aluminium / staal
Vorm
Vierkant
Breedte
60,00 cm
Te monteren
Ja
Kleur
Antraciet
Type
Tuintafel
Serie
Biarritz
Hoogte
72,50 cm
Typehout
Teak
Weerbestendig
Ja