1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuinmeubelen
 4. Terug naar Picknicktafels

Picknicktafels

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Kleur tafelblad

  Opvouwbaar

  Uitschuifbaar

  Verstelbaar in hoogte

  Vorm

  Materiaal

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

11 producten
Sorteren op:

Picknicktafel Wood Beer spar 3-delig 80x200cm

25%

korting

Picknicktafel Wood Beer spar 3-delig 80x200cm

Picknicktafels

209,

-

156,

75

per kg 156,75

icon
Soulet Kinderpicknicktafel met banken 90 x 91,5 cm

20%

korting

Soulet Kinderpicknicktafel met banken 90 x 91,5 cm

Picknicktafels

Met de kaart

59,

99

47,

99
icon
Weka picknicktafel Bavaria met overkapping 662

Op bestelling

20%

korting

Weka picknicktafel Bavaria met overkapping 662

Picknicktafels

Met de kaart

1099,

-

879,

20
icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

De picknicktafel: het trendy element voor jouw tuin!

Geniet van maaltijden met familie of vrienden in de frisse buitenlucht dankzij onze gezellige picknicktafels. Dit type tafel nodigt je uit om volop te genieten van het zonnige weer en van jouw tuin. De picknicktafel kan natuurlijk niet enkel gebruikt worden als eetgelegenheid, maar ook om buiten te werken of gewoon te ontspannen na je werkdag.

De picknicktafel bestaat uit een eettafel die meestal samenhangt met één of meer banken. Vaak is het een rechthoekige tafel. Dit type tafel is speciaal ontworpen voor wandelaars zodanig dat zij kunnen genieten van hun maaltijden. Zulke tafel op jouw terras of in de tuin zorgt voor een bijzonder trendy sfeer. Daarnaast kan de picknicktafel in alle soorten buitenomgevingen worden geplaatst voor het genot van zowel jong als oud! Zo bieden wij ook picknicktafels aan die aangepast zijn voor kinderen. Dit type tafel is ontworpen om kinderen een aparte plaats te geven tijdens de receptie van jouw gasten. Ze kunnen gebruikt worden als speelhoek evenals eettafel voor de kinderen. 

Een picknicktafel is geschikt voor zo’n 6 tot 8 personen. Het is een economische oplossing in vergelijking met de aankoop van een tuinmeubel met vergelijkbare afmetingen. De authentieke uitstraling van het hout is een groot pluspunt van zo’n tafel. Het materiaal is stevig, resistent en biedt een natuurlijke uitstraling die zowel landelijk als modern is voor jouw buitenomgeving.

Bij het onderhoud van jouw picknicktafel raden wij je aan om één of twee keer per jaar olie (teak of exotisch hout) of een houtbeits (grenen) aan te brengen om het hout te beschermen en te voeden. Een behandelingsproduct wordt sterk aanbevolen om het hout te beschermen tegen vocht en UV-stralen. Om vlekken te verwijderen, is de beste oplossing om op het hout te wrijven met een spons of zachte borstel om krassen op het materiaal te voorkomen, en vervolgens een mengsel van warm water en zeep te gebruiken.

Wil je je creatieve kant de loop laten? Maak dan je eigen picknicktafel! Trendy, ecologisch en een resoluut doe-het-zelf-geest! Hier vind je ons advies. Maak bovendien jouw eigen koelbox voor picknicktafels. Zo maak je indruk op jouw gasten!

Maak jouw picknicktafel compleet met een parasol met voet of extra banken om nog meer gasten te ontvangen. Voel je vrij om een paar kussens toe te voegen voor meer comfort!

Koop je picknicktafels op onze site

Bekijk nu ons assortiment picknicktafels op onze website. Op onze site kun je snel en eenvoudig een keuze maken uit ons assortiment picknicktafels. Bestel deze en alle andere tuinmeubelen en laat ze bij u thuis of in de winkel naar keuze bezorgen.