+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Model van 2019 beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Wil je ontspannen en aan niets denken?
Vertrouw op deze prachtige Dieppe loungeset van Central Park. Ideaal om je te verzekeren van een moment van ontspanning. De landelijke look en het ontwerp wordt benadrukt door het hoofdmateriaal, gevlochten hars (ook wel wicker genoemd). Laat je dagelijkse beslommeringen achterwege en maak plaats voor een moment van ontspanning in deze tuinsalon. Ideaal om optimaal te profiteren van je lange zomeravonden.

Deze tuinmeubelen bestaan uit de volgende elementen: 1 royale bank voor maximaal 3 personen, 1 pers. zetel en een salontafel met een blad in veilighiedsglas (5 mm dik). Bij deze set worden polyester kussens geleverd. De armleuningen en de diepte van de zitting van de bank en de zetel zorgen voor een optimaal ontspanningsmoment.

Waarom kiezen voor het trendy en robuuste wicker materiaal? Geweven hars, of beter bekend als wicker, is het belangrijkste materiaal van deze Central Park lounge set. Dit materiaal is synthetisch en lijkt sterk op rotan. Het is gemakkelijker te onderhouden dan rotan. Het vlechtwerk is weer- en UV-bestendig. De structuur van deze loungeset is gemaakt van aluminium, waarop de wicker is gespannen, en is zowel licht als sterk. Bovendien is aluminium roestvast en heeft het weinig onderhoud nodig.

De kussens zijn gemaakt van waterafstotend polyester en zijn opgenomen in de lounge set van Central Park 'Dieppe'. Gebruiksadvies: ze moeten in geval van regen binnen worden geplaatst en met warm water en een beetje zeep worden gereinigd. De beschermhoezen voor deze kussens zijn ook voorzien. Bovendien zijn ze moeilijk te vervangen als ze eenmaal zijn verwijderd. Voor een optimale levensduur van je tuinmeubelen kan je deze het beste naar een droge plaats verplaatsen als je ze niet gebruikt.

Wil je de Central Park loungesets ontdekken? Aarzel niet om onze website te raadplegen om de beste oplossing te vinden voor een moment van ontspanning met vrienden of familie in open lucht!

EAN: 5400107744046

Aantal posities
1
Zitbreedte
180
Totale lengte van de set
314.5
Werkbreedte
1945
Diepte
90 cm
Maximale hoogte
630
Zitdiepte
70
Maximale belasting
600
Totale breedte van de set
194.5
Breedte armleuning
220
Werkzame lengte
3145
Hoogte
63 cm
Hoogte armleuning vanaf de vloer
63
Aantal personen
5
Breedte
224.5 cm
Minimaal benodigde oppervlakte
6.12
Totale hoogte van de set
63
Zithoogte
44
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires