image_1
image_1image_2image_3

Weka tuinhuis 345 GR1 naturel 100x180cm

 • Ideaal voor opslag tuinspullen
 • Sneeuwbelasting: 0,75 kN/m²
 • Let op! Zonder vloer
 • Alle Weka voordelen (zie hieronder 'Daarom Weka')
 • 5 jaar garantie/Made in Germany

Toon specificaties
Model
Productomschrijving
‘Daarom' een tuinhuis van Weka.

Je wilt een tuinhuis kopen en natuurlijk wil je zo lang mogelijk van jouw droomhuisje kunnen genieten. Of je nu gaat voor een basic model of een tuinhuis met luifel, overkapping of veranda. Met een tuinhuis van Weka wordt deze droom werkelijkheid.

Ieder Weka tuinhuis wordt geleverd met een geïmpregneerde ondervloer tegen optrekkend vocht en schimmel. Daarnaast ook met een op maat gemaakte massief houten vloer (tenzij anders vermeld). De vloerdelen worden verbonden door een sterke messing en groefverbinding. Hiermee heb je het optimale fundament voor duurzaamheid en vormvastheid. Jouw materialen staan door de vloer ook vrij van de ondergrond en zijn daarmee optimaal beschermd.

Ieder Weka tuinhuis heeft een hoge zijwand en een hoge nok. Daardoor meer inhoud en dat bepaalt de opslagcapaciteit en het ruimtelijk effect. De zijwanden zijn opgebouwd uit relatief smalle delen en daardoor zijn er meer messing/groef verbindingen wat leidt tot meer stabiliteit.

Ieder Weka tuinhuis heeft op maat gemaakte daken van 16 mm of 19 mm dikke, geschaafde massief houten planken. De stabiliteit en duurzaamheid is door stevige dak gordingen en deels extra verbindingen tussen de gordingen gegarandeerd. Weka levert standaard een tijdelijke roofing en adviseert om de keuze te maken voor een duurzame dakbedekking (Weka levert voor schuine daken dakshingles in verschillende vormen en kleuren en voor platte daken zelfklevende duurzame folie).

Ieder Weka tuinhuis wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerd duurzaam hout met weinig noesten. De delen worden glad geschaafd, met grote pasnauwkeurigheid gefreesd met een rechte hoekverbinding en dilatatievoegen voor stijfheid.

Tot slot heeft ieder Weka tuinhuis vanaf 21mm wanddikte hoogwaardige ramen en deuren. De ramen zijn altijd van echt glas zodat er maximaal lichtinval binnen komt en ze zijn voorzien van metalen draai/kiep beslag zodat je goed kunt ventileren. De ramen zitten in een vormvast kozijn met erboven een afdeklijst voor het afvoeren van regenwater. De deuren zijn hoogwaardig uitgevoerd, geplaatst in een degelijk kozijn met erboven een geschaafde afdeklijst voor het afvoeren van regenwater. De deuren hangen in 3 stevige deurscharnieren en voorzien van hoogwaardig deurbeslag. (incl. cilinderslot en 3 sleutels)

Weka staat garant voor meer kwaliteit, meer liefde voor detail en meer plezier in je tuin. Kies daarom voor een tuinhuis van Weka.

EAN: 4004581348908

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Weka 345
  Garantie
  5 jaar
 • Technische kenmerken
  Diepte
  129 cm
  Breedte
  205 cm
  Hoogte
  217 cm
  Materiaal
  Hout (massief)
  Aantal deuren
  1
  Aantal schappen
  0
  Aantal wanden
  4
  Aantal ramen
  1
  Nokhoogte
  217 cm
  Dakmateriaal
  Hout (massief)
  Dikte van het dak
  16 cm
  Type dak
  Zadeldak
  Zijwandhoogte
  174 cm
  Dorpelhoogte
  0 mm
  Houtsoort
  Vuren 
  Type bouwsysteem
  Fit & fix
  Wanddikte
  14 mm
  Met dakbedekking
  Nee
  Impregnatie klasse hout
  Not applicable
  Fundamentmaat
  180x100x217
  Hoogte deuropening
  167 cm
  Breedte deuropening
  69 cm
  Type deur
  Enkel
  Vloerdikte
  0 cm
  Binnenoppervlakte
  1.8 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Naturel
  Kleur
  natural
 • Gebruiksgemak
  Gemonteerd geleverd
  Nee
  Luifel inbegrepen
  Nee
  Met wanden
  Ja
  Met hydraulisch openingssysteem
  Nee
  Met/zonder slot
  Nee
 • Accessoires
  Inclusief vloer
  Nee

Alternatieven