15%
korting
image_1
image_1image_2image_3
Op bestelling

Weka tuinhuis 325 GR1 148x198cm

 • Met vensterdeuren
 • Inhoud 6,1 m³
 • Meer kwaliteit, meer liefde voor detail, meer plezier in je tuin
 • 5 jaar garantie/Made in Germany
 • Cilinderslot met drie sleutels

Toon specificaties
Productomschrijving
‘Daarom' een tuinhuis van Weka.

Je wilt een tuinhuis kopen en natuurlijk wil je zo lang mogelijk van jouw droomhuisje kunnen genieten. Of je nu gaat voor een basic model of een tuinhuis met luifel, overkapping of veranda. Met een tuinhuis van Weka wordt deze droom werkelijkheid.

Ieder Weka tuinhuis wordt geleverd met een geïmpregneerde ondervloer tegen optrekkend vocht en schimmel. Daarnaast ook met een op maat gemaakte massief houten vloer (tenzij anders vermeld). De vloerdelen worden verbonden door een sterke messing en groefverbinding. Hiermee heb je het optimale fundament voor duurzaamheid en vormvastheid. Jouw materialen staan door de vloer ook vrij van de ondergrond en zijn daarmee optimaal beschermd.

Ieder Weka tuinhuis heeft een hoge zijwand en een hoge nok. Daardoor meer inhoud en dat bepaalt de opslagcapaciteit en het ruimtelijk effect. De zijwanden zijn opgebouwd uit relatief smalle delen en daardoor zijn er meer messing/groef verbindingen wat leidt tot meer stabiliteit.

Ieder Weka tuinhuis heeft op maat gemaakte daken van 16 mm of 19 mm dikke, geschaafde massief houten planken. De stabiliteit en duurzaamheid is door stevige dak gordingen en deels extra verbindingen tussen de gordingen gegarandeerd. Weka levert standaard een tijdelijke roofing en adviseert om de keuze te maken voor een duurzame dakbedekking (Weka levert voor schuine daken dakshingles in verschillende vormen en kleuren en voor platte daken zelfklevende duurzame folie).

Ieder Weka tuinhuis wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerd duurzaam hout met weinig noesten. De delen worden glad geschaafd, met grote pasnauwkeurigheid gefreesd met een rechte hoekverbinding en dilatatievoegen voor stijfheid.

Tot slot heeft ieder Weka tuinhuis vanaf 21mm wanddikte hoogwaardige ramen en deuren. De ramen zijn altijd van echt glas zodat er maximaal lichtinval binnen komt en ze zijn voorzien van metalen draai/kiep beslag zodat je goed kunt ventileren. De ramen zitten in een vormvast kozijn met erboven een afdeklijst voor het afvoeren van regenwater. De deuren zijn hoogwaardig uitgevoerd, geplaatst in een degelijk kozijn met erboven een geschaafde afdeklijst voor het afvoeren van regenwater. De deuren hangen in 3 stevige deurscharnieren en voorzien van hoogwaardig deurbeslag. (incl. cilinderslot en 3 sleutels)

Weka staat garant voor meer kwaliteit, meer liefde voor detail en meer plezier in je tuin. Kies daarom voor een tuinhuis van Weka.

Bekijk hier de catalogus van Weka.

EAN: 4004581344719

Specificaties
 • Algemeen

  Type deursysteem

  Uitsluitend naar buiten te openen

  Serie

  i

  325

  Garantie

  5 jaar
 • Technische kenmerken

  Diepte

  198 cm

  Breedte

  200 cm

  Hoogte

  225 cm

  Materiaal

  Hout (massief)

  Materiaaleigenschap

  Natuurlijk

  Aantal deuren

  1

  Aantal schappen

  0

  Aantal wanden

  4

  Aantal ramen

  0

  Onder druk geïmpregneerd

  Nee

  Nokhoogte

  223 cm

  Dakmateriaal

  Hout (massief)

  Dikte van het dak

  1.6 cm

  Type dak

  i

  Lessenaarsdak

  Zijwandhoogte

  186 cm

  Dorpelhoogte

  15.5 mm

  Houtsoort

  Vuren 

  Type bouwsysteem

  Fit & fix

  Type materiaal

  Vuren 

  Wanddikte

  19 mm

  Met dakbedekking

  Nee

  Impregnatie klasse hout

  i

  Impregneren volgens klasse iii: hout niet in grondcontact, blootgesteld aan weersinvloeden

  Fundamentmaat

  223X198X148

  Hoogte deuropening

  180 cm

  Breedte deuropening

  150 cm

  Type deur

  Dubbel

  Vloerdikte

  1.55 cm

  Binnenoppervlakte

  2.87 m²
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Naturel

  Kleur

  onbehandeld

  Afwerking

  Onbehandeld

Alternatieven