1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuinhuizen & -opslag
 4. Terug naar Haardhoutopslagen

Haardhoutopslagen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  Afwerking

  Gewicht

  Impregnatie klasse hout
  i

  Serie
  i

  Volume (L)

  Bevestiging/aanbreng methode

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Materiaal

  Type materiaal

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Breedte deuropening (cm)

  Hoogte deuropening (cm)

  Houtsoort

  Hydraulisch openingssysteem
  i

  Type deur

  Vochtwerend

15 producten
Sorteren op:

Weka haardhoutopslag 663 240x90cm

Op bestelling

Weka haardhoutopslag 663 240x90cm

Haardhoutopslagen

979,

-

Haardhoutopslagen om je hout goed droog te houden

Heb je een openhaard? Of een vuurkorf of andere verwarming in de tuin? Dan weet je als geen ander, dat je je openhaardhout goed droog wilt houden. Een haardhoutopslag is een goede manier om het haardhout een dakje te geven. En in deze opslag ziet je houtstapel er ook nog eens mooi uit. Bij Brico/Plan-it vind je een haardhoutopslag van verschillende afmetingen. Zo kies je eenvoudig de opslag die jij nodig hebt voor jouw houtblokken.

Uit alle haardhoutopslagen de beste kiezen voor jouw tuin

Wanneer je al weet waar je de haardopslag gaat zetten in de tuin. En ook hoeveel hout je er ongeveer in kwijt wilt, is het een stuk gemakkelijker kiezen uit alle haardhoutopslagen. Welke past op de plek, die je in gedachten had? Welke vind je mooi? En in welke past het hout dat je nodig hebt? Op onze website kun je eenvoudig opslagen bekijken en vergelijken, want ons hele assortiment staat online. Dat is niet alleen heel handig om lekker van achter je computer te kunnen bekijken welke opslagen we voor je hebben, maar je kunt ook gelijk de haardhoutopslag, die je mooi vindt online kopen.

Online kopen of toch de haardhoutopslag eerst even komen bekijken in de winkel?

Natuurlijk kun je kiezen voor het gemak van de haarhoutopslag online te kopen op onze website. Maar misschien vind je het fijner om de opslag eerst een keertje in het echt te zien? Natuurlijk kan dat, kom gewoon even langs in een van onze winkels. Check wel even van tevoren of de winkel waar je heen wilt alle houtopslagen ook heeft staan. Omdat ze behoorlijk wat ruimte innemen, zijn ze niet in iedere winkel op voorraad namelijk. En bij ons in de winkel kun je gelijk ook al je vragen stellen over houtopslag. Wij helpen je graag.