Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Aankoopmogelijkheden
 • Materiaal
5 producten

Plantenklimrek vierkantig natuurlijk hout 180x180 cm
Plantenklimrek vierkantig natuurlijk hout 180x180 cm
Trellis
Nature plantenklimrek hout groen 200x100cm
Nature plantenklimrek hout groen 200x100cm
Trellis

  Fleur je tuin op met een trellis

  Is jouw buitenplaats toe aan verandering? Denk eens aan een trellis! Dit houten tuinscherm is de ideale oplossing om je tuin betaalbaar en eenvoudig een metamorfose te geven. Een houten trellisscherm geeft je tuin een ruimtelijke uitstraling. Weelderige klimplanten groeien gemakkelijk omhoog door de houten gaaspanelen. Je creëert zelf sfeer die je wilt door bijvoorbeeld rozen, klimop of vuurdoorn over de trellis te laten groeien.

  Jarenlang plezier in een kleurrijke tuin

  Je kunt op de trellis alle klimplanten laten groeien die je wilt. Ga voor een romantische tuin en laat klimrozen over de hele schutting groeien. Of creëer een groene natuurlijke wand van clematissen.
  Een begroeide schutting beschermt goed tegen pottenkijkers. Daarbij houdt de trellis wind tegen waardoor je nog meer kunt genieten van de zon in je tuin. De houten trellis is gemaakt van geïmpregneerd hout en hierdoor weerbestendig. Zelfs regen en vorst kunnen het materiaal niet aantasten in de wintermaanden. De tuinschermen hebben hierdoor een extra lange levensduur, je geniet jarenlang van een decoratieve tuin.

  Trellis in de winkel of online kopen

  Wil je alle tuinartikelen eens in het echt zien? Kom naar een van de winkels van Brico en verdiep je in het uitgebreide assortiment pergola’s, trellissen en schuttingen. Heb je vragen? De deskundige medewerkers kunnen je helpen de tuinaccessoires te vinden die perfect passen in jouw buitenplaats. Geen zin om een trellis in de auto of op de fiets mee te slepen? Bestel op brico.be en alle artikelen worden gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Bovendien profiteer je altijd direct van hoge kortingen of een mooie aanbieding. Kijk ook meteen naar alle andere tuinartikelen online. Selecteer de beste tuinschermen, tuinpalen en trellis en start direct met de metamorfose van je tuin.