1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuinhout
 4. Terug naar Terras
 5. Terug naar Vlonderplanken

Vlonderplanken

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Kleur

  Materiaal

  Afwerking

  Impregnatie klasse hout
  i

21 producten
Sorteren op:

Terrasplank in WPC composiet antraciet

15%

korting

Terrasplank in WPC composiet antraciet

Vlonderplanken

Met de kaart

134,

-

113,

90

per ㎡ 86,95

icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Elephant vlonderplank Douglas 2,7x14,5x300cm

33%

korting

Elephant vlonderplank Douglas 2,7x14,5x300cm

Vlonderplanken

29,

99

19,

99

per m² 45,43

icon
Central Park vlonderplank 14,5x2,8x300cm

Central Park vlonderplank 14,5x2,8x300cm

Vlonderplanken

Permanent 

lage 

prijs 

11,

99

per m² 27,25

icon

Met vlonderplanken heel veel sfeer in je tuin brengen

Wil je ook graag een mooi terras of een gezellige veranda maken met vlonderplanken? Grenst jouw tuin aan water en wil je daar optimaal van genieten met een leuke steiger? Vlonderplanken zijn een hele slimme keuze. Niet alleen is steigerhout mooi robuust, met een stoere uitstraling. Maar door het reliëf in de planken loopt het water er gemakkelijk af en heb je meer grip als je over vlonderplanken loopt. Bij Brico/Plan-it vind je vlonderhout in heel veel soorten en maten. Verschillende soorten hout, maar ook composiet vlonderplanken om je terras nog duurzamer aan te leggen en er nog langer van te kunnen genieten.

Onze vlonderplanken online bekijken en ook online kopen

Bij Brico/Plan-it vind je het hele assortiment online. Dat is heel fijn wanneer je op je gemak en wanneer het jou goed uitkomt, wilt kijken welke spullen je nodig hebt. Ook alle vlonderplanken hebben we netjes bij elkaar gezet. Ga je voor Douglas hout of voor composiet vlonderplanken? Wil je brede en lange planken? Ga je voor warme houtkleur of de klassieke steigerhout-look? De keuze is aan jou. Op onze website kun je net zo lang kijken en vergelijken als je wilt. En heb je de vlonderplanken gevonden, die je mooi vindt? Dan kun je ze bij ons ook gelijk online kopen. Dat scheelt een hoop gesjouw, want we leveren je bestelling netjes af waar jij de planken wilt hebben.

Advies over het klussen met vlonderplanken

Vlonderhout en steigerplanken zijn perfect om een heerlijk terras of fijne steiger aan te leggen. Maar er zijn nog veel meer klusprojecten waarbij je met vlonderplanken prachtige resultaten krijgt. Met dit hout is zo veel mogelijk! Kijk maar eens bij onze klusprojecten voor verrassende resultaten. En natuurlijk kun je ons altijd om advies vragen wanneer je met vlonderplanken aan de slag gaat.