1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Tuingereedschap-accessoires
 5. Terug naar Grastrimmer accessoires

Grastrimmer accessoires

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Volume (L)

  Lengte slang (in m)

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Materiaal

  Toepassing

  Binnen/buitengebruik
  i

  Vermogen (in Watt)

  Diameter (mm)

  Serie
  i

111 producten
Sorteren op:

Ryobi mes bosmaaier 'RAC 117' 26 cm

Ryobi mes bosmaaier 'RAC 117' 26 cm

Grastrimmer accessoires

19,

99

Grastrimmer-onderdelen voor jouw Brico grastrimmer

Heb je last van hoog gras en ongelijke stukken en kun je niet wachten om hier iets aan te gaan doen? Met een Brico grastrimmer of grasmaaier kun je jouw gazon weer helemaal mooi egaal trimmen. Wij verkopen grastrimmers van zeer vooraanstaande merken zoals Makita, Black & Decker en vele anderen. Voor een deel van onze trimmers zijn er ook losse onderdelen verkrijgbaar. Alle onderdelen staan eenvoudig geordend in deze categorie en zijn te filteren op merk. Zo weet je altijd direct de juiste onderdelen te vinden.

Waar kun je grastrimmer-onderdelen voor gebruiken?

Alle onderdelen kun je binnen enkele minuten bestellen via onze site of kopen in onze winkel. Door deze reserve onderdelen kun je zonder onnodige onderbrekingen jouw klus uitvoeren. Indien er een deel defect is kun je deze eenvoudig vervangen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan met de klus. Daarnaast bespaar je door het vervangen van onderdelen enorm op de kosten omdat de grastrimmer langer kan worden gebruikt.

Hoe bereik ik het gewenste resultaat met grastrimmer-onderdelen?

Om te zorgen voor een optimaal resultaat is het van belang dat je kiest voor een spoel of ander accessoire van hetzelfde merk als de trimmer zelf. Om zeker te zijn dat je het juiste merk hebt kun je eerst filteren op het merk aan de linkerkant van deze categorie. Wanneer je het juiste merk hebt gevonden kun je in de titel en de omschrijving van de accessoires terug vinden voor welk type/model dit onderdeel geschikt is. Wanneer je wel het juiste merk hebt, maar het onderdeel geschikt is voor een ander model, dan zal deze mogelijk niet passen of niet optimaal werken. In de handleiding van jouw apparaat kun je terug vinden hoe de bij te bestellen onderdelen te monteren zijn. Wanneer de montage klaar is kun je direct beginnen met de klus. Tip voor eenvoudig trimmer van de randen van het gazon: Wanneer je een harde rand tussen het gazon en je planten hebt kun je een wiel van de trimmer hier over heen laten rijden, zodat het hele gazon eenvoudig kan worden getrimd. De randjes van het gazon vallen dan binnen het bereik van de trimmer.