image_1

Hozelock Thermische duo onkruidbrander met 2 branders

 • 2 koppen met nauwkeurige vlammen, geen invloed op andere culturen
 • Geschikt voor grote oppervlakken, 5m slang
 • Veilig in gebruik, gebogen punt en 93cm staaf
 • Elektronische piëzo-ontsteking en instelbare gastoevoer
 • Compatibel met alle cilindrische butaan- en propaangasmodellen

Toon specificaties
Productomschrijving
De Thermal Weeder Duo gaswieder is een 2-kops brander van het merk Hozelock. Deze is een uitstekende oplossing om onkruid te verwijderen zonder giftige of schadelijke producten te gebruiken voor het milieu. De thermische wieder werkt met alle modellen conventionele gasflessen op butaan of propaan.

De 93 cm lange lans heeft een gebogen punt voor meer veiligheid tijdens gebruik. Bovendien is het handvat ontworpen voor comfortabel gebruik zonder de knieën te buigen. Het onkruid is ook licht om vermoeidheid te voorkomen. Het tuingereedschap is uitgerust met een elektronische piëzo-ontsteking bovenop de stengel. De verstelbare gastoevoer wordt net onder het handvat geplaatst voor extra veiligheid en gebruiksgemak.

Deze Thermal Weeder Duo gasbrander wordt geleverd met 5 m slang en is daardoor geschikt voor grote ruimtes. De 2 nozzles van de thermische wieder zijn speciaal ontworpen om een ​​zeer gerichte en compacte vlam te produceren. De risico's op beschadiging van de omringende planten zijn hierdoor nihil.

EAN: 5010646061773

Specificaties
 • Algemeen
  EMC keurmerk
  Nee
  KEMA keurmerk
  Nee
 • Technische kenmerken
  Maximale temperatuurbestendigheid
  100 °C
  Aantal temperatuurinstellingen
  1
  Vermogen
  0 W
  Capaciteit accu
  0 mAh
  Met voet
  Nee
  Doorstroomcapaciteit lucht
  100 L/u
  Oplaadtijd accu/batterij
  0 min
  Gebruikstijd
  0 u
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Gas
  Lengte snoer/kabel/slang
  0 m
 • Toepassing
  Toepassing
  de kans op beschadiging van andere gewassen is hierdoor nihil., Deze onkruidbrander met twee branderkoppen is een uitstekende oplossing om onkruid te verwijderen zonder gebruik van chemicaliën en werkt op alle gangbare modellen Butaan of Propaan gasflessen. De Thermal weeder DUO wordt compleet geleverd inclusief 5 meter gasslang en is geschikt voor grotere oppervlakten. Dit model heeft een steellengte van 93 cm met een gebogen uiteinde voor extra veiligheid tijdens gebruik en is uitgerust met een elektronische piëzo ontsteking en regelbare gastoevoer. De steellengte en het lage gewicht van het apparaat zijn zo ontworpen dat u niet hoeft te bukken tijdens gebruik en niet snel vermoeid zult raken. Voor extra veiligheid is de elektronische ontsteker voor het aansteken van de vlam aan de bovenzijde van de steel geplaatst zodat u niet in de buurt hoeft te komen van de vlam. Ook de kraan voor het instellen van de gastoevoer is voor extra veiligheid en gebruiksgemak vlak onder de handgreep boven aan de steel geplaatst. De beide mondstukken van de Thermal weeder DUO zijn speciaal ontworpen voor het produceren van een zeer gerichte en compacte vlam
 • Gebruiksgemak
  Automatische veiligheidsuitschakeling
  Nee
  Met batterij vast ingebouwd
  Nee
  Met accu/batterijcontrolefunctie
  Nee
  Met waarschuwingsmelding lege accu/batterij
  Nee
  Accu/batterij noodzakelijk
  Nee
  Snoerloos
  Ja
  Inclusief accu/batterij
  Nee
  Herlaadbare accu/batterij
  Nee

Alternatieven