1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Heggenscharen
 5. Terug naar Benzine heggenschaar

Benzine heggenschaar

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Gewicht

  Volume (L)

1 product
Sorteren op:

Bosch draadspoel voor grastrimmer ART24/27/30 24mx1,6mm

15%

korting

Bosch draadspoel voor grastrimmer ART24/27/30 24mx1,6mm

Benzine heggenschaar

Met de kaart

15,

29

12,

99

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Benzine heggenscharen kopen bij Brico/Plan-it

Heggen vormen mooie natuurlijke manieren om privacy te creëren in tuinen in de stad. Een volle heg kan even ondoorzichtig zijn als een schutting, maar geeft een organisch effect dat je met houten planken niet zo eenvoudig bereikt. Daar staat natuurlijk tegenover dat je heggen wel goed moet bijhouden als je wilt dat je tuin er netjes uit blijft zien. Als jouw heg een groot oppervlak beslaat, kan dat in de lente en zomer, als deze flink begint uit te dijen, best een klus zijn. Krijg je zulke lamme armen van het knippen dat je je oude vertrouwde hand heggenschaar wel in de wilgen wilt hangen? Dan is het tijd om een benzine heggenschaar uit te proberen. Benzine heggenscharen of elektrische heggenscharen maken het bijhouden van de heg een stuk lichter en eenvoudiger. Deze worden namelijk aangedreven worden door een motor, die al het zware werk van je overneemt. Doordat de trillingen van de motor worden beheerst, kun je comfortabel werken. Dankzij de draaiende greep kan de heggenschaar zich gemakkelijk aanpassen aan je houding en de vormen van de heg. Ook dit voorkomt fysieke klachten. De kwalitatief hoogwaardige benzine heggenschaar in het assortiment van Brico/Plan-it is dankzij zijn schone motortechnologie ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Het HedgeSweep systeem zorgt er bovendien voor dat los geknipte stukken groen netjes worden opgevangen.

Aan de slag met je benzine heggenschaar - wat heb je nog meer nodig?

Wil je de heg eens grondig kortwieken met de veelzijdige motor heggenschaar van Brico/Plan-it, dan heb je verder weinig nodig om deze klus te klaren. Toch kunnen enkele hulpmiddelen goed van pas komen. Als je heg vrij hoog is, dan doe je er goed aan gebruik te maken van een stevige trap of ladder. Mocht er toch wat groenafval aan het Hedgesweep systeem ontsnappen, dan kun je dit met behulp van een hark of bezem opruimen. Heb je veel los slingerende bladeren in de tuin en vind je vegen of harken een zware klus? Dan kun je ook gebruik maken van een bladblazer.

Benzine heggenscharen gebruiken - enkele tips

De benzine heggenschaar van Brico/Plan-it is ontworpen om een grote klus zo licht mogelijk te maken. Zeker als je op een trap of ladder moet staan om de heg te knippen, is het echter verstandig om regelmatig een korte pauze in te lassen. Zo voorkom je spierpijn en andere lichamelijke klachten.