Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Inhoud
  • Type
  • Gebruik
  • Toepassing
25 producten

HG terrastegel reiniger 1 L
HG terrastegel reiniger 1 L
Reinigingsmiddelen
HG Olievlekkenreiniger 500 ml
HG Olievlekkenreiniger 500 ml
Reinigingsmiddelen
Gardena shampoo - 9 stuks
Gardena shampoo - 9 stuks
Reinigingsmiddelen
Exotan 'Care' teak reiniger 1 L
Exotan 'Care' teak reiniger 1 L
Reinigingsmiddelen
Exotan hardhout olie 'Care' 1 L
Exotan hardhout olie 'Care' 1 L
Reinigingsmiddelen
Exotan teak beschermer 'Care' 1 L
Exotan teak beschermer 'Care' 1 L
Reinigingsmiddelen
Groene aanslag, olievlekken, regen en wind... Je terras krijgt het hard te verduren. Om je te helpen om altijd het maximum uit je geliefde investering te halen, presenteren we hieronder onze uitstekende verzameling terrasreinigingsmiddelen. Daarbij wordt niet enkel aan je terrasvloer gedacht, maar ook aan je buitenmeubels. Daarnaast voorzien we hier ook nog een aanvullend assortiment van hulpmiddelen, hogedrukreinigers en reinigingsaccessoires, die je helpen bij je klus. Uiteraard nodigen we je ondertussen ook uit om onze overkoepelende sectie terrasreiniging te bezoeken voor nog meer opties.

Brico terrasreinigingsmiddelen

HG, Gardena, Cetabever, Impressed... De merken van Brico zijn stuk voor stuk toppers in hun vak. Gebruik je onze producten, dan ben je dus altijd zeker van resultaat. Moet je mossen en groene aanslag te lijf gaan? Dan hebben wij gegarandeerd de beste aanslagreinigers in huis. Problemen met olievlekken op terrastegels of in je garage? Onze merken bieden een simpele oplossing. Maar ook als je gewoon je tegels wilt opfrissen hebben wij het juiste middel klaar. Meer hulp krijg je ondertussen van tal van handige accessoires, zoals bijvoorbeeld de aangepaste shampoo-staafjes van Gardena. Zij maken intensieve reinigingsbeurten minder tijdrovend en inspannend. Tegelijk werd ook gedacht aan je tuinmeubelen via speciale reinigers voor kunststoffen, hout, vinyl, textiel en nog eens zoveel meer. Bij Brico vind je altijd de beste terrasreinigers aan de beste prijzen.

Een Brico terrasreinigingsmiddel kiezen

Door de specifieke aard van vervuilingen waaraan je terras blootstaat, is het voornaam problemen gericht en grondig aan te pakken. De impact op het milieu is daarbij een extra factor: een mooi terras mag niet ten koste gaan van je tuin. De gebruikstips van fabrikanten worden daarom best nauw opgevolgd. Gespecialiseerde producten geven het beste resultaat voor specifieke problemen zoals roest, mos of olievlekken. Meer advies nodig? Aarzel niet om onze deskundigen aan te spreken.

Brico topper: Exotan Care vinyl beschermer

Met de Exotan vinyl beschermer geniet je optimaal van al je tuinmeubilair. Deze slimme beschermer voorkomt problemen namelijk nog voor ze zich stellen. Het product brengt een UV-filter aan die aanhechting van vuil voorkomt. Zo wordt meteen ook de levensduur van je product aanzienlijk verlengt. Exotan Care is niet enkel ideaal voor vinyl, maar ook voor soortgelijke kunststoffen.