1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Buitenreiniging
 5. Terug naar Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Materiaal van doeloppervlak

  Substantie

  Volume (L)

  Vorm

  Antislip

  Glanstype

  Kleur

  Kleurcode

  Overschilderbaar na

  Rendement per verpakking (m²)
  i

  Verfbasis

  Binnen/buitengebruik
  i

  Verwerkingsmethode

  Toepassing

  Anti-algen werking
  i

  Anti-mos werking
  i

  Biologisch
  i

  Ecologisch
  i

  Kant & klaar
  i

  ROHS keurmerk

  Rendement per liter (m²)

34 producten
Sorteren op:

Starwax groeneaanslagreiniger voor vloeren, muren en daken 6L

Starwax groeneaanslagreiniger voor vloeren, muren en daken 6L

Reinigingsmiddelen

13,

49

per L 2,25

Groene aanslag, olievlekken, regen en wind... Je terras krijgt het hard te verduren. Om je te helpen om altijd het maximum uit je geliefde investering te halen, presenteren we hieronder onze uitstekende verzameling terrasreinigingsmiddelen. Daarbij wordt niet enkel aan je terrasvloer gedacht, maar ook aan je buitenmeubels. Daarnaast voorzien we hier ook nog een aanvullend assortiment van hulpmiddelen, hogedrukreinigers en reinigingsaccessoires, die je helpen bij je klus. Uiteraard nodigen we je ondertussen ook uit om onze overkoepelende sectie terrasreiniging te bezoeken voor nog meer opties.

Brico terrasreinigingsmiddelen

HG, Gardena, Cetabever, Impressed... De merken van Brico zijn stuk voor stuk toppers in hun vak. Gebruik je onze producten, dan ben je dus altijd zeker van resultaat. Moet je mossen en groene aanslag te lijf gaan? Dan hebben wij gegarandeerd de beste aanslagreinigers in huis. Problemen met olievlekken op terrastegels of in je garage? Onze merken bieden een simpele oplossing. Maar ook als je gewoon je tegels wilt opfrissen hebben wij het juiste middel klaar. Meer hulp krijg je ondertussen van tal van handige accessoires, zoals bijvoorbeeld de aangepaste shampoo-staafjes van Gardena. Zij maken intensieve reinigingsbeurten minder tijdrovend en inspannend. Tegelijk werd ook gedacht aan je tuinmeubelen via speciale reinigers voor kunststoffen, hout, vinyl, textiel en nog eens zoveel meer. Bij Brico vind je altijd de beste terrasreinigers aan de beste prijzen.

Een Brico terrasreinigingsmiddel kiezen

Door de specifieke aard van vervuilingen waaraan je terras blootstaat, is het voornaam problemen gericht en grondig aan te pakken. De impact op het milieu is daarbij een extra factor: een mooi terras mag niet ten koste gaan van je tuin. De gebruikstips van fabrikanten worden daarom best nauw opgevolgd. Gespecialiseerde producten geven het beste resultaat voor specifieke problemen zoals roest, mos of olievlekken. Meer advies nodig? Aarzel niet om onze deskundigen aan te spreken.

Brico topper: Exotan Care vinyl beschermer

Met de Exotan vinyl beschermer geniet je optimaal van al je tuinmeubilair. Deze slimme beschermer voorkomt problemen namelijk nog voor ze zich stellen. Het product brengt een UV-filter aan die aanhechting van vuil voorkomt. Zo wordt meteen ook de levensduur van je product aanzienlijk verlengt. Exotan Care is niet enkel ideaal voor vinyl, maar ook voor soortgelijke kunststoffen.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten