1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Planten & potten
 4. Terug naar Potgrond

Potgrond

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Beoogd gebruik

  Binnen/buitengebruik
  i

  Biologisch
  i

  Met hersluitbare verpakking

35 producten
Sorteren op:

Compo bodemverbeteraar Aanplantingen 40L

Compo bodemverbeteraar Aanplantingen 40L

Potgrond

8,

99

per L 0,22

icon
Baseline potgrond 35L

Baseline potgrond 35L

Potgrond

Permanent 

lage 

prijs 

4,

39

per L 0,13

De beste potgrond voor een perfect resultaat

Geniet in de tuin van een zee van zonnebloemen of fleur je woonkamer op met stralende kamerplanten. Bloemen en planten bloeien het beste in potgrond van de hoogste kwaliteit. Water wordt beter vastgehouden in de grond en wortels nestelen zich makkelijker. Goede potgrond is dus onmisbaar voor een echte tuinier!

Potgrond voor bloemen, planten en kruiden

Niets is leuker dan koken met ingrediënten uit je eigen achtertuin. Wil je het hele jaar door genieten van de meest verse groentes en kruiden? Gebruik de potgrond van Brico in je moestuin en kweek je eigen pompoenen, peterselie en basilicum in een handomdraai. Gebruik een basis potgrond om je kamerplanten te laten groeien of om kleurrijke bloemen te kweken op je buitenplaats. Zelfs tuinieren in stugge grond wordt een eitje. Verwerk een flinke laag potgrond in de zware kleigrond en planten en bloemen groeien zelf in de meest taaie bodem. Heb je een grasveld in de tuin? Organische meststoffen zorgen ervoor dat je gazon van april tot september groeit als kool. De grond droogt niet uit en je geniet het hele jaar door van een prachtige grasmat.

Naar de winkel of online potgrond kopen

Wil je potgrond kopen maar weet je niet zeker welke soort past bij jouw bloemen en planten? Kom naar een van de winkels van Brico voor een advies van de deskundige medewerkers. Zo weet je altijd zeker dat je de beste mest kiest voor jouw tuin. Heb je groene vingers en weet je precies welke grond je nodig hebt? Op brico.be vind je altijd de beste potgrond en tuinaarde in de aanbieding. Profiteer online van hoge kortingen en laat de grond gemakkelijk bij jou thuis bezorgen. Geen gesleep meer met zware zakken mest!