DCM potgrond Ecoterra terrasplanten + mediterrane planten 60L

  • Geschikt voor alle terrasplanten
  • Toepasbaar in de biotuin
  • Voor een rijke en lange bloei

Toon specificaties
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd
Gemakkelijk thuisbezorgd

Wat zijn de specificaties?

Hebt u nieuwe terrasplanten of mediterrane planten gekocht? Gebruik dan de DCM potgrond Ecoterra om uw nieuwe aanwinsten de beste zorg te geven. De potgrond is geschikt voor alle terrasplanten zoals hortensia’s, oleander en laurier, maar ook voor mediterrane planten zoals olijven, vijgen of citrusboompjes. Met de 60 L potgrond die we u bezorgen, kan u een heel bos terrasplanten voorzien van voeding.

De Ecoterra potgrond van DCM bevat kokosvezels die ervoor zorgen dat de structuur van potgrond langer behouden blijft en uw planten langer en steviger blijven staan. De toevoeging van klei en witveen zorgt voor een luchtige structuur waardoor de aarde langer lucht, water en voedingselementen vasthoudt. Zo gaat minder water verloren bij het gieten en moet u minder snel opnieuw bemesten. Met een aangepaste voeding vol calcium, magnesium en meststoffen, zorgt de potgrond voor een rijke en lange bloei van al uw planten.

Zowel bij het potten als bij het verpotten van planten, kan u gebruik maken van de potgrond. Zorg allereerst voor een pot waarin de plant voldoende ruimte heeft. Onderaan de pot is het aan te raden een laag hydrokorrels te plaatsen zodat overtollig water makkelijk wordt opgenomen. Strooi dan een eerste laag potgrond, plaats de plant met wortels intact in de pot en vul verder aan met meer potgrond. Druk goed aan en laat een gietrand over van enkele centimeters zodat water makkelijk de wortels bereikt. Plaats de bloempot op uw terras en geniet maanden van een weelderige plantengroei.

EAN: 5413448119039

Type
Teeltsubstraat - potgrond
Inhoud
60 L
Toepassing
Terrasplanten en mediterrane planten
Rendement
100 dagen

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires