Compo ratten- en muizengranen Barrière Radikal Toxa

  • Sterke aantrekkingskracht
  • Werkzaam vanaf de eerste iname
  • Tegen muizen en ratten

Toon specificaties
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Op zoek naar een effectieve oplossing tegen knaagdieren? Wil je je huis beschermen? Radikal Toxa Grains Barrier van het merk Compo is een graanaas dat zich richt op knaagdieren. Die radicale oplossing maakt het mogelijk om effectief (vanaf de eerste inname) te strijden tegen ratten en muizen en de schade die ze veroorzaken. Gebruik het product alleen op droge plaatsen (garage, kelder, ...).

Hoe gebruik je het? Plaats de gebruiksklare zak in een veilige lokzone. Let op dat je de zak niet opent en wij adviseren je handschoenen te dragen. Controleer na twee tot drie dagen voor muizen en vijf tot zes dagen voor ratten of het product effectief is. Misschien is het nodig om de zak of het gebied te veranderen bij inefficiëntie. Verwijder ook de lijken.

De effectieve oplossing voor het hele jaar werkt vanaf 4 tot 10 dagen na het doorslikken van het product. Je zou binnen 35 dagen van je muizen af ​​moeten zijn.

EAN: 5411196031221

Aantal stuks
6 zakken
Actieve stof
0,0025% difenacum
Type
Aas voor gebruik
Inhoud
150 gr
Dier
Muizen en ratten
Goedkeuringsnummer
BE2018-0025
Toepassing
Heel het jaar
GHS08
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Kan schade aan bloed veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is).
Voorzorgsmaatregelen
Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Bij onwel voelen een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

toegevoegd aan je winkelwagen

Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires