image_1

Compo muizen en ratten lokaas Barrière Radikal Generation Grain'Tech 150g

 • Superkrachtige formule tegen ratten en muizen
 • Verhoogde eetlust, zelfs in geval van voedselconcurrentie
 • Wekt geen argwaan op bij knaagdieren
 • Ideaal voor gebruik in droge ruimtes
 • Langdurige houdbaarheid

Toon specificaties
Productomschrijving
Ben je op zoek naar een doeltreffende oplossing tegen ratten en muizen? Wil je je huis beschermen tegen deze vervelende beesten? De rattenverdelger Generation Grain'Tech van het merk Compo Barrière Radikal is een onweerstaanbaar lokaas op volkoren tarwekorrels, gebruiksklaar in 6 afzonderlijke zakjes van 25 gram. Met deze oplossing kan je op doeltreffende wijze ratten en muizen bestrijden. De tarwekorrels ondergaan een fabricageproces door middel van turbo-impregnering, dat zorgt voor een homogene verdeling van de werkzame stof (difethialone) op de korrel, waardoor het lokaas zeer smaakvol wordt, zelfs in geval van voedselconcurrentie.

EAN: 5411196031207

Specificaties
 • Algemeen
  Type ongediertebestrijding
  Gif - anders
  ROHS keurmerk
  Nee
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Giftig
  Nee
 • Gebruiksgemak
  Herbruikbaar
  Nee
GHS08
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Kan schade aan bloed veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). . Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Voorkom lozing in het milieu. Bij onwel voelen een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Alternatieven