Edialux ziektebestrijder 'Sporgon Garden' 30 gr

+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

Wat zijn de specificaties?

Breedwerkend middel tegen de meeste bodemschimmels en schimmels die bladvlekkenziekten veroorzaken. Speciaal aanbevolen voor de problemen bij verwelkingsziekte, taksterfte bij catalpa, coniferen en buxus. Heeft een contactwerking waardoor kieming en verdere ontwikkeling van een ziekte wordt tegengehouden. Reeds voorgedoseerd in handige wateroplosbare zakjes, waardoor het product niet stuift!

EAN: 5412037022811

Type
Fungicide
Soort
Poeder
Inhoud
30 gr
Toepassing
Buxus en siertuin
Dosering
20 gr oplossing voor 7 aan 10 L water
GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. Zeer giftig voor in het water levende organismen. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Schadelijk bij opname door de mond. Carcinogene effecten zijn niet uitgesloten (vervangen door R68, maar kan nog voorkomen). Zeer vergiftig voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Mogelijk gevaar voor beschadiging van het ongeboren kind.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Gelekte/gemorste stof opruimen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

aanbevolen accessoires