Compo gebruiksklare insectenbestrijder 'Fazilo Spray Anti-Bladluis' 400 ml

  • 2 in 1: tegen insecten en spint
  • Gebruiksklare spuitbus

Toon specificaties
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires

Wat zijn de specificaties?

De gebruiksklare insectenbestrijder 'Fazilo Spray' van Compo is een doeltreffende spuitbus tegen de belangrijkste soorten luizen (blad-, wol-, dop- en schildluizen), witte vlieg en spint op sier-, kamer-, balkon- en terrasplanten. Het product bevat een actieve stof van natuurlijke oorsprong. Actieve stoffen: 0,2 g/l pyrethrinen + 0,015 g/l abamectine.

EAN: 5411196097494

Type
Insecticide
Inhoud
400 ml
Toepassing
Sierplanten
GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Gelekte/gemorste stof opruimen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.