1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Planten & potten
 4. Terug naar Bodembedekkers

Bodembedekkers

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

17 producten
Sorteren op:

Compo Herbistop boomschorsmulch Limit'Herb 50L

25%

korting

Compo Herbistop boomschorsmulch Limit'Herb 50L

Bodembedekkers

Met de kaart

5,

29

3,

96

per L 0,08

icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Baseline boomschors Mulch 50 liter

Baseline boomschors Mulch 50 liter

Bodembedekkers

Permanent 

lage 

prijs 

6,

29

per L 0,13

icon

Decoratieve en milieuvriendelijke bodembedekkers

Met een bodembedekker geef je de tuin in een handomdraai een hele nieuwe uitstraling. De decoratieve bedekkers zijn goed voor het milieu en zorgen ervoor dat onkruid geen schijn van kans heeft op jouw buitenplaats.

Bodembedekkers voor iedere tuin

Geef je kinderen een zachte plek om te spelen in de tuin. Met een kokos bodembedekker hoef je niet bang te zijn voor schaafwonden als je kroost op de grond valt, zoals bij grind. De bodembedekker is 100 procent natuurlijk. En zorgt voor een landelijke uitstraling van je buitenplaats. Bovendien kan onkruid niet door het materiaal heen groeien. Je kunt de bedekker ook gebruiken voor decoratie in grote bloem- en plantenpotten!
Bedek de bodem van je tuin met roodkleurige houtsnippers voor een idyllische sfeer. De snippers zijn afkomstig van naaldbomen en natuurlijk gekleurd. De houtchips isoleren je bodem in de winter. Hierdoor bevriest de bodem niet. In de zomer zorgt de bodembedekker ervoor dat de grond niet uitdroogt. Gebruikt de bodembedekker om je tuinpaden en bloemperken te versieren. Wil je voorkomen dat slakken je gewassen aanvreten? Bedek de bodem van je tuinpad, moestuin of bloemperk met een bodembedekker van schelpen. Deze bedekker voorkomt niet alleen onkruiden, maar zorgt ervoor dat slakken ver weg blijven van je planten. Het materiaal is milieuvriendelijk en 100 procent natuurlijk.

Bodembedekkers in de winkel of online kopen

De beste bodembedekkers voor elke tuin vind je bij Brico/Plan-it. Wil je meer weten over welk materiaal het beste past bij jouw buitenplaats? Kom naar een van de winkels! De deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over alle bodembedekkers. Neem meteen een kijkje in onze voorraad planten en tuingereedschap!
Heb je geen zin om met een flinke zak te slepen op de fiets of in de auto? Bestel al jouw favoriete producten gemakkelijk vanuit je luie stoel. Bekijk het uitgebreide assortiment bodembedekkers op Brico/Plan-it.be en bestel in een handomdraai. In slechts enkele muisklikken profiteer je al van hoge kortingen of een mooie aanbieding. En jouw bestelling wordt gemakkelijk bij jou thuis bezorgd.