image_1
image_1image_2image_3

Weka paviljoen 233 6-hoekig 223x257x245cm

 • Echte eye-catcher in je tuin
 • Inclusief zithoek met tafel
 • Drie open vlechtschermen
 • Kwaliteitsgarantie
 • Oog voor detail

Toon specificaties
Productomschrijving

Het Weka paviljoen 233 is een aantrekkelijk 6-hoekig huisje waar je gezellig met je vrienden of familie in kunt zitten. Dit elegante huisje is gemaakt van onbehandeld vurenhout en is een echte eye-catcher voor in je tuin.

Het bijzondere aan dit paviljoen is de massief houten zitset. De zitset past perfect bij het ontwerp van het paviljoen en je kunt er met maximaal vijf personen aan zitten.

Verder bestaat het paviljoen uit vijf wanden, waarvan er twee gesloten zijn. De overige drie wanden hebben allemaal een open ruitenstructuur waardoor het paviljoen lekker doortocht. Dankzij de onbehandelde en hoogwaardig afgewerkte massief houten vloer verkrijgt het paviljoen nog meer stabiliteit en functionaliteit. De precies op maat gemaakte hoekverbindingen geven het huis de stabiliteit die je van een Weka paviljoen mag verwachten.

De messing-en-groef-verbindingen grijpen bij de Weka tuinhuisjes en paviljoens naadloos in elkaar en zorgen voor de ideale dichtheid. Een messing-en-groefverbinding is een houtverbinding waarbij de stukken hout over de lengte met elkaar worden verbonden. De stabiliteit en duurzaamheid worden door de stevige dakgordingen en deels extra verbindingen tussen deze gordingen gegarandeerd. Het zorgt ervoor dat de binnenruimte altijd droog en schoon blijft en je langer plezier aan een Weka paviljoen beleeft.

'Daarom' een paviljoen van Weka.
Alle Weka tuinhuizen, blokhutten en paviljoens onderscheiden zich door de hoogte van de nok, de hoge zijwanden en de royale doorgangs-hoogten van de deuren. Het huis heeft hierdoor meer inhoud, meer gebruikerswaarde en jij en je vrienden en familie kunnen zich hierdoor moeiteloos door het huis bewegen. Hiernaast zijn alle Weka tuinhuizen, blokhutten en paviljoens voorzien van een standaard onderconstructie van weerbestendig hout. Wanneer je kiest voor een huis van Weka is jouw huis aan de onderkant dus extra beschermd tegen vocht en staat hij altijd stevig!

Weka staat garant voor meer kwaliteit, meer liefde voor detail en meer plezier in je tuin. Kies daarom voor een paviljoen van Weka.

EAN: 4004581207823

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Weka 233
  Garantie
  5 jaar
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Hout (massief)
  Onder druk geïmpregneerd
  Nee
  Nokhoogte
  245 cm
  Type bouwsysteem
  Fit & fix
  Wanddikte
  14 mm
  Met dakbedekking
  Nee
  Impregnatie klasse hout
  Not applicable
  Fundamentmaat
  245 x 223 x 257
  Binnenoppervlakte
  5.66 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Naturel
  Kleur
  onbehandeld
  Afwerking
  Onbehandeld
  Stahoogte
  189 m
 • Gebruiksgemak
  Gemonteerd geleverd
  Nee
  Luifel inbegrepen
  Nee
  Met wanden
  Nee
  Met slot
  Nee

Alternatieven