Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Partytenten & zonnetenten

 • Central Park party tent 'Feria' wit 3 x 6 m

  De riante witte zonnetent 'Feria' van Central Park biedt u genoeg ruimte voor alle uw evenementen. Het dak en de zijdoeken zijn waterdicht en de vaste gordijnen zijn voorzien van ramen. Het geheel is gefixeerd aan de stevige armatuur die uit metalen buizen van Ø 18/24/32 mm bestaan.

  Vergelijk dit product
  94.00
  129.00
 • Central Park party tent 'Swing' taupe 3 x 4 m

  Deze party tent van Central Park is een ruime tent met 4 zijwanden die u toelaat om vele gasten te ontvangen, zowel om hen te beschermen tegen de zon of het slechte weer. De tent beschikt over vensters. De zeil is in polyester van 180 g/m² en H-het geraamte bestaat uit metalen buizen.

  Vergelijk dit product
  119.00
  149.00
 • Central Park zonnetent 'Palaca' antraciet 3 x 3,6 m

  De zonnetent 'Palaca' van Central Park is ideaal op warme zomerdagen. Deze praktische tent is uitgerust met gordijnen en hor in polyester van 180 gr/m². Profiteer van een goede tijd weg van de zon met uw gasten, en wanneer de dag wordt verlengd in de avond zal u tegen muggen blijven.

  Vergelijk dit product
  999.00
 • Central Park zonnetent 'Quick Up Pro' vierkant ecru 3 x 3 m

  De zonnetent 'Quick Up' van Central Park is groot genoeg om vele gasten tijdens uw feestjes te ontvangen. Deze heel praktische tent is opvouwbaar en makkelijk in zijn transporthoes op te bergen. Het zeer stevige doek in 300 gr/m² polyester wordt met PVC coating bedekt en door een stalen structuur ondersteund. De hoogte is 23-335 cm.

  Vergelijk dit product
  249.00
 • Central Park zonnetent 'Quick Up Pro' vierkant antraciet 3 x 3 m

  De zonnetent 'Quick Up Pro' van Central Park is groot genoeg om vele gasten tijdens uw feestjes te ontvangen. Deze heel praktische tent is opvouwbaar en makkelijk in zijn transporthoes op te bergen. Het zeer stevige doek in 300 gr/m² polyester wordt met PVC coating bedekt en door een stalen structuur ondersteund. De hoogte is 210 cm aan het laagste niveau en 340 cm aan het midden van de tent.

  Vergelijk dit product
  249.00
 • Central Park zonnetent 'Iglo Pro' vierkant taupe 3,7 x 3,7 m

  De zonnetent 'Iglo Pro' van Central Park is een originele en stevige pergola dankzij zijn taupekleurige doek in polyester van 250 gr/m² dat met een PVC coating bedekt wordt. De tent is ideaal om te genieten van de warmte van zomerdagen maar ook beschermd tegen zon te blijven. Het armatuur bestaat uit gelakte stalen buizen.

  Vergelijk dit product
  199.00
 • Central Park zonnetent 'Mosquito' zand 3 x 4 m

  De zonnetent 'Mosquito' van Central Park is ideaal op warme zomerdagen. Deze praktische tent is uitgerust met gordijnen en hor in polyester van 180 gr/m². De dak is ook in polyester met een bekleding in polyamide en de constructie is in antracietkleurig staal. Profiteer van een goede tijd weg van de zon met uw gasten, en wanneer de dag wordt verlengd in de avond zal u tegen muggen blijven.

  Vergelijk dit product
  329.00
 • Central Park zonnetent 'Canberra' antraciet 3 x 4 m

  De zonnetent 'Canberra' van Central Park is groot genoeg om al uw gasten tijdens het feestje te ontvangen. Het stevige en duurzame dak is in polyester van 250 gr/m² met polyamide bekleding. De praktische gordijnen in 180 gr/m² polyester dienen als bescherming tegen wind en regen wanneer dat het het nodig is. Als het mooi weer is, knop de gordijnen maar op om het robuuste armature in antraciet gelakt metaal te verbergen.

  Vergelijk dit product
  419.00

Partytent kopen bij Brico/Plan-It

Partytenten voor ieder feest

Heb je een feestje buiten en weet je niet of het wel droog blijft? Of is er zo veel zon voorspeld dat je de hapjes en de mensen een verkoelende plek in de schaduw wilt bieden? Met een partytent heb je een makkelijke en nette oplossing voor een mooie en gezellige overdekte ruimte buiten. Heb je een gezellige barbecue met wat vrienden? Of wil je de partytent gebruiken voor een groot feest, zoals een bruiloft of een jubileum? Hoe dan ook zorgt een party tent voor een toegevoegde waarde op jouw feestjes en recepties. Online heb jij een ruime keuze en vind je dus heel gemakkelijk de partytent die je nodig hebt. En die kun je ook heel eenvoudig online kiezen en online kopen! 


Partytenten online kopen

Natuurlijk kun je zelf even snel naar één van onze winkels komen om de partytent te kopen die je op het oog hebt. Maar alle partytenten vindt u ook online, dus op onze website kun je in alle rust vergelijken en kijken welke tent het meest geschikt is voor jouw feestje. En dat niet alleen, je kunt ook heel handig online de partytent bestellen die je wilt op onze site. Zo koop je jouw partytent zonder de deur uit te moeten! Dat scheelt een hoop gedoe en gesleur met dozen en zakken. Want natuurlijk bezorgen we alle partytenten, die je online koopt, netjes bij je thuis. 


Welke partytenten zijn geschikt?


Wil je liever alle partytenten naast elkaar zien? En echt even kijken hoe verschillend een paviljoentent met of zonder zijwanden nu eigenlijk is? Of heb je vragen voor ons over partytenten, bijvoorbeeld over hoeveel partytenten je zou moeten neerzetten voor de hoeveelheid mensen die op jouw feest komen? Natuurlijk kunnen wij je alle antwoorden hierop geven. Kom gewoon naar een van onze winkels bij jou in de buurt.