Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Op zoek naar een parasolvoet? Bezoek onze website!

Dankzij een voet of een plaat wordt jouw parasol op zijn plaats gehouden. Met behulp van een parasolvoet moet je je geen zorgen maken voor het omver vallen van je parasol bij grote windvlagen. Als je al beschikt over een parasol, denk er dan ook aan om een parasolvoet bij Brico - BricoPlanit te kopen.

Parasolvoeten zijn essentieel, maar meestal niet inbegrepen bij de aankoop van een parasol. Vaak bestaat het uit een voet, die meestal uit beton gemaakt is en een buis die naar boven toe is gericht om het handvat van de parasol op te bevestigen. De betonnen parasolvoet zorgt voor een stevigere, robuustere en massievere basis, voor het geval er een windvlaag opkomt terwijl je op je ligstoel aan het genieten bent. Normaal gesproken is het de parasolvoet die de parasol ondersteunt en ervoor zorgt dat deze goed onderhouden wordt. Maar naast het gemak heeft het ook een veiligheidsfunctie, want in het geval dat de parasol wegvliegt, kan dit een gevaar teweeg brengen.

Koop je parasolvoet op onze site

Tegenwoordig bestaan er veel verschillende vormen in parasolvoeten. Bij Brico - BricoPlanit kan je kiezen uit een goed gevulde productcatalogus tegen een lage prijs. Of het nu gaat om betonnen, hars- of houten parasolvoeten, het enige wat je hoeft te doen is de online site bezoeken en het product dat je nodig hebt onmiddellijk te bestellen. Indien je ze liever in de winkel koopt, kijk dan naar de dichtstbijzijnde winkel of jouw favoriete winkel. Hoewel de installatie voor de hand liggend lijkt te zijn, kunnen er moeilijkheden ontstaan, maar hiervoor bieden wij jouw een thuisinstallatiedienst aan.