1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Overkappingen & zonwering
 4. Terug naar Luifels

Luifels

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

72 producten
Sorteren op:

Palram - Canopia | Olympia 425x294cm Terrasoverkapping Donkergrijs Helder

Alleen online

Palram - Canopia | Olympia 425x294cm Terrasoverkapping Donkergrijs Helder

Luifels

1999,

-
Palram - Canopia toegangsdeurluifel Aquila 1500 150,5x91,5cm

Op bestelling

15%

korting

Palram - Canopia toegangsdeurluifel Aquila 1500 150,5x91,5cm

Luifels

Met de kaart

279,

-

237,

15

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Een overkapping kopen doe je bij Brico/Plan-it

Met een terrasoverkapping kun je niet alleen altijd buiten zitten, ook bij goede temperaturen met regen, maar maak je jouw huis groter. Tuinmeubelen blijven droog en in een goede staat wanneer ze onder een duurzame terrasoverkapping zijn geplaatst. Maak je jouw leefruimte ook groter door middel van het plaatsen van een nieuwe overkapping? Maak dan een keuze uit het grote assortiment terrasoverkappingen van Brico/Plan-it.
Onze overkappingen zijn gemaakt van solide soorten veredeld hout. Dit hout is gelamineerd en goed bestand tegen invloeden van het weer. Zo kun je ervoor kiezen om jouw overkapping in de tuin of op je veranda te laten staan, ook in het koudere seizoen. Een mooi voorbeeld van een duurzame terrasoverkapping in ons assortiment is het type overkapping met een transparant dubbel polycarbonaat dak. Dit dak houdt het licht niet tegen en je zit altjd droog en beschermd. Bestel je nieuwe terrasoverkapping in combinatie met eventuele zijwanden en onze stevige H-ankers om de terrasoverkapping steveig in de grond te bevestigen!

Een terrasoverkapping kopen bij Brico/Plan-it voor alle doeleinden

Uiteraard kun je een goede terrasoverkapping gebruiken voor meerdere doeleinden. Zo bouw je met een grotere overkapping zelf snel en makkelijk een carport bij je woning en staat jouw auto altijd droog. Ook fietsen en tuinmeubelen of de afvalcontainers kunnen prima onder een houten overkapping worden bewaard. Zo vergroot je jouw opbergruimte. Zit je graag bij je vijver in de zomer? Bevestig dan een terrasoverkapping over de vijver heen. Zo komen er minder vogeld op je vijver af en heb je een heerlijk droog zitje op je favoriete plek in de tuin. Of kies voor een prieeltje of tuinpaviljoen Ga jij ook creatief aan de slag met een terrasoverkapping van Brico? Door een goedkope terrasoverkapping te kopen transformeer jij je tuin met slechts een paar uur klussen. Met onze aanvullende zijwanden voor overkappingen kun je de wind tegenhouden en zit je altijd goed beschermd in de tuin of op de veranda.

Het bestellen van een nieuwe terrasoverkapping

Uiteraard kun je de bij Brico bestelde terrasoverkapping eenvoudig thuis laten bezorgen. Vergeet niet te letten op het aantal H-ankers dat je nodig hebt om de overkapping te installeren en meet de ruimte die je wilt overkappen goed op. Verder kun je overwegen direct een of meerdere zijwanden voor de overkapping mee te bestellen. Zo ben je goed voorbereid op je klus. Houdt verder een goede hamer of moker en een schroevendraaier bij de hand. Zodra jouw overkapping geleverd is kun je jouw tuin goedkoop transformeren en vergroot je jouw woonplezier! Jouw favoriete terrasoverkapping vind je bij Brico/Plan-it.