Koop je parasolhoezen op onze site Brico – BricoPlanit

Op onze site bieden wij je een breed assortiment rechte parasols, zweefparasols of strandparasols aan. Een parasol is essentieel om je te beschermen tegen de zonnestralen terwijl je geniet van de buitenomgeving. Maar als het zomerseizoen voorbij is, moet de parasol opgebergd worden. Een parasol neemt in principe weinig ruimte in beslag wanneer hij opgevouwd is. De beste manier om je parasol een optimale levensduur te garanderen is om hem te beschermen met een speciale parasolhoes. Er zijn grote en kleine modellen om ze af te dekken en te beschermen. De hoes beschermt tegen UV-stralen en regen.

Onze hoezen zijn meestal voorzien van ritsen, waardoor het opbergen en opvouwen van de hoes relatief eenvoudig en snel gaat. Een trekkoordje helpt om de hoes vast te binden.

Wens je jouw tuinmeubelen te beschermen? Ga gerust naar onze website om de juiste hoes voor jouw tuinmeubilair te vinden.

Op onze website kan je snel en eenvoudig een keuze maken uit ons assortiment parasolhoezen en deze vergelijken. Bestel jouw hoes en eventueel andere tuinmeubelen of accessoires en laat ze thuis of in de winkel naar jouw keuze afleveren.