Filteren

Maak je huis gezellig met kerstdecoratie

December is de leukste maand van het jaar. Terwijl het buiten donker en grauw is, toveren we onze huizen om in sfeervolle en knusse plekjes waar we gezellig kunnen zitten met familie en vrienden. Ben jij op zoek naar leuke kerstdecoratie ideeën en tips voor 2018? Dan wordt je zeker enthousiast van de nieuwe Kerstcollectie 2018! Boordevol leuke kerstversieringen, zoals mooie kerstslingersluxe kerstballen en sfeervolle kerstverlichting, waarmee je het ultieme Kerstgevoel creëert. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie!

Knutsel ook met hout, stof, kralen en papier.

De leukste kerstversiering trends van 2018

Wanneer Sinterklaas met zijn stoomboot retour vaart, komen wij lekker in de kerstsfeer. Zo wordt de echte kerstboom of kunstkerstboom versierd, hangen we de zelfgemaakte kerstkrans aan de voordeur en maken we het gezellig in huis met fonkelende lichtjes. Kun jij niet wachten totdat het Kerst is? Met onze nieuwe kerstdecoratie kom je zeker in de stemming! Wij verzamelden de leukste kerstversiering trends van dit jaar. Wat dacht je van pastelkleurige kerstballen? Of een mooie boa kerstslinger? Misschien ben je wel heel handig en knutsel je zelf een unieke kerstboom? Niets is immers leuker dan zelf je kerstversiering te maken! Kijk voor meer inspiratie en tips hierover op brico.be.

Kerstboomversiering kopen vanuit je luie stoel

Ben je benieuwd geworden naar onze nieuwe kerstdecoratie? Kom langs in de winkels of bekijk het aanbod online. Het is nu tevens mogelijk om je kerstboomversiering en kerstversiering online te bestellen. Gewoon vanuit je luie stoel! Dus schenk jezelf een kop warme chocomelk in, kruip achter je laptop en laat je verrassen door ons online assortiment. Heb je iets gezien wat je graag wilt hebben? Met een paar klikken kun jij je kerstversiering kopen, waarop wij het bij je thuis bezorgen.