Filteren

1 product

  Houten kerstboom bouwpakket
  Op bestelling
  Houten kerstboom bouwpakket
  Houten kerstbomen

   Maak je kerst nog leuker met een kerstboom van hout

   Kerstmis is niet compleet zonder een mooie echte kerstboom of kunstkerstboom! Hoewel de traditionele kerstboom nog steeds een favoriet is in vele huiskamers, zien we ook een nieuwe trend opkomen. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor een houten kerstboom. Deze alternatieve boom staat net zo sfeervol en kan door zijn compacte afmeting overal neergezet worden. Doordat de kerstbomen van hout zijn gemaakt, heb je geen last van naalduitval.

   Leuke tips om je houten kerstboom te versieren

   Ben je uitgekeken op je kunstkerstboom? Wil je geen naalden overal in huis? Of heb je simpelweg te weinig ruimte voor een kerstboom? Kies dit jaar dan eens voor een moderne houten kerstboom. Helemaal volgens de laatste interieurtrend en je kunt de boom het hele jaar door laten staan. In de wintermaanden decoreer je de moderne kerstboom met glanzende kerstballen, kerstkaarten, kerstlampjes en mooie dennenappels. De rest van het jaar kun je de houten kerstboom versieren met fotolijstjes, kaarsen en andere accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen sfeervolle houten kerstboom. 

   Doe het zelf deze Kerst : zelf een houten kerstboom maken?

   Bij de Brico kun je houten kerstbomen kopen in verschillende afmetingen. Zo hebben we exemplaren van 2 meter hoog, maar ook kleine tafelmodellen. Handig als je niet zo veel ruimte in huis hebt! Voor elke smaak en stijl hebben we een houten kerstboom. Zo kun je bij de Brico houten kerstbomen kopen met vakjes, maar ook natuurlijke bomen van twijgenhout en 3D kerstbomen. Bekijk ze allemaal in ons assortiment, waar je ook diverse houten kerstversieringen kunt kopen. Vind je het leuker om zelf een houten kerstboom te maken? Met ons steigerhout assortiment creëer je eenvoudig je eigen one of a kind houten kerstboom. Op voordemakers.nl vind je verschillende stappenplannen voor het maken van een houten kerstboom.

   Wil je je eigen kerstboom maken? Het is heel gemakkelijk en leuker om je kerstboom te knustelen: knustel een houten of steigerhout kerstboom, en zelfs een papieren kerstboom.