0 producten


   Slaapzakken voor heerlijke kampeervakanties


   Ben je toe aan een nieuwe slaapzak? En weet je al precies welke je nodig hebt? Zoek je eentje, die je warm houdt ook wanneer je kampeert wanneer het koud is? Wil je gewoon een comfortabele slaapzak? Wil je graag een mummieslaapzak of een lichtgewicht slaapzak? Of ben je op zoek naar kinderslaapzakken? Wat je ook nodig hebt, je kunt in alle rust op onze website kijken welke van onze slaapzakken precies is wat jij in je hoofd hebt. Want we hebben ook al onze slaapzakken en kampeerspullen voor je online staan.

   Online alle slaapzakken bekijken en jouw slaapzak kopen bij Brico/Plan-it


   Zo kun je lekker van achter je computer en wanneer jou het uitkomt rustig bekijken welke slaapzakken voor jou interessant zijn. Zie je precies de slaapzak waar jij naar op zoek bent op onze website? Je kunt deze dan ook online kopen als je dat wilt. Jouw slaapzak online kopen is best wel handig, helemaal wanneer je een heleboel kampeerspullen nodig hebt. Want je kunt ons alles netjes bij je thuis laten bezorgen.

   Liever in de winkel onze slaapzakken bekijken?


   Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om in de winkel al onze slaapzakken te komen bekijken. Dan kun je de stof even voelen en ook hoe zwaar de slaapzak is. Of je kunt checken of de slaapzak wel lang genoeg is voor jou. Kinderen vinden het vaak leuk om hun eigen slaapzakken in de winkel te kunnen uitzoeken. En als je ook nog andere spullen om te kamperen nodig hebt, dan kun je er een gezellig uitje van maken, vol voorpret voor de vakantie. Controleer wel even van tevoren of de winkel waar je heen wilt ook alle slaapzakken en kampeerspullen in het assortiment heeft. In vooral onze kleine vestigingen is er vaak niet de ruimte om alles een plekje te geven.