1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Hekwerk
 4. Terug naar Tuinpalen

Tuinpalen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Materiaal

  Hoogte (cm)

  Afwerking

  Aankoopmogelijkheden

  Vorm

114 producten
Sorteren op:

Giardino ronde paal groen 4x230cm

Giardino ronde paal groen 4x230cm

Tuinpalen

26,

99

Metalen palen kopen bij Brico/Plan-it

Het plaatsen van een tuinomheining of een nieuw hekwerk rond een tuin of woning is eenvoudiger dan men vaak denkt. Wil je het plaatsen van een inrijpoort of hekwerk zelf regelen? Dan kun je in het uitgebreide assortiment van Brico/Plan-it voordelige metalen palen, maar ook metalen hekken en metalen poorten vinden. Wil je liever een houten tuinhek plaatsen? Uiteraard kun je daarvoor ook terecht in onze webshop. De metalen palen die wij aanbieden zijn gecoat en bestand tegen roest. Bij het plaatsen van de palen is het een goed idee om de aansluitpunten (de schroeven en andere gebruikte materialen) na het plaatsen van het metalen hekwerk te behandelen tegen roest. Zo blijft je nieuwe hekwerk na de klus mooi!

Waar en hoe gebruik je metalen palen van Brico/Plan-it?

Voor het eenvoudig plaatsen van een nieuwe omheining kun je kiezen uit ons brede assortiment profielpalen. Met deze handige palen kun je snel en gemakkelijk tussenliggende hekwerken plaatsen. Let bij het bestellen van je hekwerk en metalen profielpalen goed op de corresponderende eindpalen en de serie waaruit jij jouw hekwerk gekozen hebt. Controleer tevens of je de juiste kleur palen bestelt! Zo voorkom je tijdverspilling en kun je direct na ontvangst van je bestelling aan de slag. Bestel tevens eventuele sloten, bevestigingsmaterialen en indien nodig gereedschappen mee. Bij het plaatsen van bijvoorbeeld een hekwerk voor een oprijlaan kun je bij Brico/Plan-it tevens terecht voor een belsysteem met alarm (of met een camera), zodat je altijd kunt zien wie er bij het hek staat.

Hoe plaats je metalen palen?

Allereerst is het belangrijk om bij het kopen van de beste metalen palen te letten op de ondergrond waarop de palen geplaatst gaan worden. Ligt er beton of zand? Wanneer de nieuwe omheining met metalen palen niet op een betonnen ondergrond wordt geplaatst dan dienen de palen in de meeste gevallen zo'n 50 cm in de grond te worden geplaatst. Houd hier rekening mee bij het kopen van metalen palen en bestel online de juiste bevestigingsmiddelen voor je nieuwe hekwerk van Brico/Plan-it gelijk mee! Wanneer de juiste afmetingen zijn gedaan voor het plaatsen van het nieuwe hek, kun je de klus snel klaren met metalen profielpalen. Zo bepaal jij de look van de nieuwe, makkelijk te plaatsen omheining om je woning, tuin, of andere plek. Onze metalen palen kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor het omheinen van je eigen tuin op de camping!
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Onze diensten

Verhuur

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten