image_1
image_1image_2

Somfy Slidymoove 600 poortaandrijving

 • Stap niet meer uit de auto
 • Veiligheid en comfort
 • Multifunctioneel
 • Zeer compleet pakket

Toon specificaties
Productomschrijving
Geniet van het comfort en de multifunctionaliteit van Somfy's Slidymoove 600. Stap niet meer uit de auto. Dankzij de Slidymoove 600 hoef je niet meer uit je auto om het hek te openen. Zodra je voor het hek aankomt, gebruik je de meegeleverde afstandsbediening om het hek automatisch te openen en te sluiten. Het is sneller, maar ook erg handig als het regent.

De Slidymoove 600 wordt geleverd met een paar handige functies om je leven gemakkelijker en veiliger te maken. Moet een fietser of een voetganger binnenkomen? je kan het portaal gedeeltelijk openen. Daarnaast is de Slidymoove 600 uitgerust met obstakeldetectie: zodra een obstakel het hek blokkeert, wordt het gedetecteerd, waardoor het hek niet kan openen of sluiten. Handig als je auto nog op de oprit staat!

Heb je een kleine poort? Of een groot model? Geen probleem voor de Slidymoove 600. Deze multifunctionele motor kan een breed scala aan poorten openen en sluiten. De Slidymoove 600 opent gemakkelijk poorten tot 600 kg en / of 4 meter.

EAN: 3660849541026

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Maximale hoogte deur
  2 m
  Maximale deurgewicht
  600 kg
  Maximale breedte deur
  4 m
  Maximale oppervlakte deur
  8 m²

Alternatieven