1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Buitenspeelgoed
 4. Terug naar Toestelaccessoires

Toestelaccessoires

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Volume (L)

  Materiaal

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Afwerking

  Bevestiging/aanbreng methode

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Kleur

  Type materiaal

  Vorm

  Accessoires bijgeleverd

  Rendement per verpakking (m²)
  i

102 producten
Sorteren op:

SwingKing schommelhaak verzinkt rond geel Ø100mm

Op bestelling

25%

korting

SwingKing schommelhaak verzinkt rond geel Ø100mm

Toestelaccessoires

Met de kaart

24,

99

18,

74

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Toestelaccessoires voor buitenspeelgoed kopen bij Brico/Plan-it

Maak van je tuin een kindvriendelijk speelparadijs met het buitenspeelgoed van Brico. Met de juiste toestelaccessoires kun je met een minimale ruimte maximale speelpret creëren. Brico levert de beste toestelaccessoires uit een ruim assortiment. Laat je kinderen lekker gezond buiten spelen. Klein of groot, alle kinderen zullen zich geen minuut meer vervelen met een spannend en avontuurlijk speeltoestel en de bijbehorende toestelaccessoires van Brico. Bestellen gaat eenvoudig. Je kunt je aankoop de volgende dag thuisbezorgd krijgen of reserveren om op afspraak af te halen direct bij de balie van de dichtstbijzijnde Brico.

Ruime keuze uit divers buitenspeelgoed met bijpassende toestelaccessoires

Met een touwladder, ringtrapeze, turnringen en knopentouw van Brico bouw je in een handomdraai een geweldige plek waar je kinderen urenlang plezier kunnen maken. Wissel deze toestelaccessoires met elkaar af als je minder ruimte hebt. Zo blijft het buiten spelen telkens weer spannend en uitdagend. De zijkant van de garage tover je met de vrolijk gekleurde grote en kleine klimstenen van Brico om in een heuse klimmuur. Ze worden geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal. De allerkleinsten kunnen op groot avontuur op zee aan boord van hun piratenschip en lekker draaien aan het piratenstuur. Daar is overal wel een plaatsje voor. Kinderen met groene vingertjes kunnen eigen plantjes verzorgen in onze bloembakjes en daarmee hun speelhuisje opfleuren. Pimp je speelhuisje op met handgrepen in diverse kleuren. Met onze diverse speelhuis accessoires houd je de kinderen urenlang zoet.

Veilig spelen met de toestelaccessoires van Brico/Plan-it

Voor Brico staat de veiligheid, en zeker die van kinderen, hoog in het vaandel. Veranker schommels en speelhuizen stevig in de grond met ons assortiment (grond)ankers. Onze ankers worden compleet geleverd met schroef en sluitring of ander bevestigingsmateriaal. Voor zowel ronde als vierkante palen en verschillend houtsoorten leveren wij passende schommelhaken. Nog meer veiligheid bouw je in met onze rubberen tuintegels. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als valdempende ondergrond onder de schommels of speeltoestellen.