1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Buitenspeelgoed
 4. Terug naar Rekstokken

Rekstokken

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Afwerking

  Gewicht

  Materiaal

  Opblaasbaar

  Serie
  i

  Type materiaal

  Volume (L)

  Vorm

  Werkbreedte
  i

  Werkzame lengte (mm)
  i

1 product
Sorteren op:

SwingKing duikelstang 145x240cm

Op bestelling

25%

korting

SwingKing duikelstang 145x240cm

Rekstokken

Met de kaart

114,

-

85,

50
icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Speelplezier in je eigen achtertuin

Maak van je tuin de ultieme speelplaats! Met de rekstokken van Brico/Plan-it creëer je in een handomdraai de meest avontuurlijke plek om te spelen voor je kinderen. Zie hoe je zoon of dochter urenlang in de rondte draait op de fraai vormgegeven rekstokken. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je kroost niet genoeg lichaamsbeweging krijgt. Het zal zelfs moeilijk zijn je kinderen nog van de rekstok af te krijgen!

Rekstokken in alle soorten van de beste kwaliteit

De duikelrekken zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Kies voor een dubbel rek waar meerdere kinderen naast elkaar kunnen spelen. Of ga voor een enkele duikelstang van FSC hout. Dit materiaal van zeer hoge kwaliteit gaat vele jaren mee. Zelfs de allerkleinsten beleven plezier aan een duikelstang. Al vanaf drie jaar duikelen kinderen vrolijk in het rond. Een losse duikelstang bevestig je gemakkelijk tussen twee palen. Als je kroost groter wordt, bevestig je de rekstok eenvoudig op grotere hoogte. Je zoon of dochter is hiermee verzekerd van jarenlang speelplezier. Met de speeltoestellen van Brico/Plan-it haal je altijd het beste materiaal in huis. Alle toestellen voldoen volgens de Europese norm aan het CE-merk. Je bent hiermee verzekerd de meest meest veilige en milieuvriendelijke producten.

Creëer een complete speeltuin

Maak jouw eigen speeltuin compleet met het beste buitenspeelgoed van Brico/Plan-it. Kijk bijvoorbeeld eens naar alle houten speeltorens. Hier monteer je zelfs gemakkelijk glijbanen aan voor urenlang vertier. Geen gesleep meer met broodjes en pakjes drinken naar een speelpark. De leukste plaats om te spelen is jouw achtertuin!

Kom naar de winkel of koop online

Je kunt alle duikelstangen en -rekken komen bewonderen in de winkels van Brico/Plan-it. Je kind mag ze zelfs even uitproberen! Zo weet je zeker dat je het perfecte speeltoestel vindt. Weet jij al welke rekstok je wilt hebben? Online vind je zeker de duikelstang van jouw keuze. Door online te kopen profiteer je altijd van de beste duikelrekken in de aanbieding. En jouw favoriete buitenspeelgoed wordt gewoon bij je thuis bezorgd.