1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Buitenspeelgoed
 4. Terug naar Actie & spel

Actie & spel

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Materiaal

  Volume (L)

  Kleur

  Serie
  i

  Type materiaal

54 producten
Sorteren op:

SwingKing bel blauw

Op bestelling

25%

korting

SwingKing bel blauw

Actie & spel

Met de kaart

34,

99

26,

24

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Buitenspellen kopen bij Brico/Plan-it

Buitenspelen is niet alleen heel erg fun maar ook ontzettend gezond. Wat is leuker om met je vrienden of familie actief buiten bezig te zijn? Lichamelijke activiteit in de buitenlucht verbetert je humeur, helpt je te ontspannen en maakt ronduit vrolijk. Bij Brico/Plan-it kun je een groot aantal artikelen voor actie & spel kopen waarmee je uren plezier zult hebben in het park, op het strand, of gewoon dichtbij in je eigen tuin.

Lekker sporten met spelartikelen van Brico/Plan-it

Brico heeft geweldige spelartikelen voor groot en klein. Badminton is een sport waar iedereen veel plezier aan beleeft. Een badmintonset neemt weinig plaats in beslag en je kunt het dan ook overal mee naartoe nemen. Nog compacter en net zo leuk is de frisbee. Wonderlijk als je bedenkt dat deze schijf in staat is je atletisch vermogen, tactisch inzicht, zelfbeheersing en nauwkeurigheid te verbeteren. Een basketbalnet hang je op aan de muur van je garage en voila, je kunt jezelf wanneer je maar wilt trainen om keigoed te worden in het basketbalspel. Wil je het grootser of professioneler aanpakken? Kies dan voor het sportnet dat op verschillende hoogtes kan worden ingesteld voor een stevig potje tennis, voetbal, volleybal of een andere sport met een heel team!

Vlieger kopen bij Brico/Plan-it

Vliegeren is een bezigheid voor jong en oud. Het valt soms niet mee de vlieger goed de lucht in te krijgen, maar sommigen zijn er zo bedreven in dat ze met de vlieger allerhande kunstjes uit kunnen halen. Vliegeren doe je op een plek waar je de ruimte hebt, bijvoorbeeld op een groot stuk grasveld, in het park of op het strand. Het is een heerlijke manier om eens lekker uit te waaien. Vliegeren is leuk om met zijn tweeën te doen. Met zijn tweeën gaat het makkelijker en het is wel zo gezellig. Bij Brico/Plan-it kun je mooie vliegers kopen. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en vanaf 8 jaar.